تحلیل مشاور فنی اسبق باشگاه استقلال تهران از بازی خیبر خرم‌آباد؛

خیبر جسورترین و شجاعترین تیم لیگ دسته اول است

خیبر جسورترین و شجاعترین تیم لیگ دسته اول است
مشاور فنی اسبق باشگاه استقلال تهران وسرمربی سابق تیمهای شموشک نوشهر و داتیس خرم‌آباد پس از اتمام بازی تیم‌های خیبر خرم آباد و پارسه تهران تحلیل خود را از بازی این چنین بیان کرد:
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از پایگاه خبری، تحلیلی ورزش لرستان فروتن اظهار کرد: مهمترین شاخص تیم خیبر خرم‌آباد در این بازی قدرت دوندگی و بازی شجاعانه شاگردان علی نیکبخت بود. این تیم نشان داد که تا آخرین ثانیه‌های بازی می‌تواند با قدرت مقابل حریفان مقاومت کند. من خودم زمانی که در خرم‌آباد بودم این شجاعت و غیرت را در بین بازیکنان لرستانی به عینه دیده بودم و فکر می کنم لیگ دسته اول تا حالا تیمی با این جسارت و شجاعت به خود ندیده باشد.نقطه قوت دیگر تیم ضربات شروع مجدد بود به خصوص گل سوم یاسر درویشی که یک شاهکار به تمام عیار بود، اگر جای عادل فردوسی پور بودم آن را در لیست گل‌های برتر ماه کشور قرار می دادم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری، تحلیلی ورزش لرستان,  فروتن اظهار کرد: مهمترین شاخص تیم خیبر خرم‌آباد در این بازی قدرت دوندگی و بازی شجاعانه شاگردان علی نیکبخت بود. این تیم نشان داد که تا آخرین ثانیه‌های بازی می‌تواند با قدرت مقابل حریفان مقاومت کند. من خودم زمانی که در خرم‌آباد بودم این شجاعت و غیرت را در بین بازیکنان لرستانی به عینه دیده بودم و فکر می کنم لیگ دسته اول تا حالا تیمی با این جسارت و شجاعت به خود ندیده باشد.نقطه قوت دیگر تیم ضربات شروع مجدد بود به خصوص گل سوم یاسر درویشی که یک شاهکار به تمام عیار بود، اگر جای عادل فردوسی پور بودم آن را در لیست گل‌های برتر ماه کشور قرار می دادم.,

بهمن فروتن

, بهمن فروتن,

اما در این بین باید یکسری مطالب را به کادر فنی خیبر گوشزد کنم. خلاقیت و ابتکار عمل در میانه زمین مقداری کم است. به نظر من نیکبخت باید بازی سازی در میانه زمین را در برنامه تمرینی هفته های آینده قرار دهد. شاید اگر مهدی عبدی را در میانه زمین استفاده میکرد بهتر بود چرا که عبدی بازیکن خلاق و سربالایی است و می تواند مهاجمان را به خوبی در موقعیت گل قرار دهد. نکته‌ی دیگر این که زمانی که تیم تحت فشار حریف قرار میگیرد تا حدودی سر در گم می شود. کادر فنی خیبر باید در طول هفته تمرینات تحت فشار را انجام دهند تا بازیکنان خود را با این شرایط وفق دهند. در شرایطی که تیم تحت فشار است با یک اشتباه می‌تواند گل بخورد که این باعث از هم پاشیده شدن تیم خواهد شد. نکته دیگر کم تعداد بودن بازیکنان در زمان ضدحملات است که به کرات دیده شد. اگر در زمان ضدحملات بازیکنان بهتر اضافه می شدند چه بسا گل‌های بیشتری را از خیبر می دیدیم.

,

در مجموع فکرمی‌کنم همه ی لرستانی ها به خصوص مسئولین باید پشت این تیم بایستند و خیبر را حمایت کنند چرا که با این جسارت می تواند در پایان فصل خاطرات خوبی را برای مردم لرستان رقم بزند. ضمن این خیبر را نسبت به تیم گهر خیلی بهتر و با جسارت تر دیدم اما همانگونه که گفتم باید حمایت شود.

,

مسئله دیگر بحث مالی باشگاه است که ان اشااله با جذب اسپانسر و کمکهای مسئولین این کمبود جبران شود چرا که با وجود مشکلات مالی از این تیم نمی توان انتظار چندانی داشت. لیگ امسال لیگ طولانی است که برای اولین بار  با 38 بازی به اتمام می‌رسد و این می‌تواند خطر مصدومیت بازیکنان را دوچندان کند.

,

در پایان به تمامی مردم لرستان و آقای همایون بهاروند و همچنین علی نیکبخت و دستیارانش به خاطر این پیروزی تبریک می گویم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه