زنان روحیه زنانه خود را از دست داده اند
مشاور امور تربیتی و خانواده اظهار داشت: فمینیسم ها معتقدند خانواده نخستین جایگاه ستم بر زنان است و برای رهایی زنان خانه دار از این ستم باید به آنها آموزش داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا طاهره همیز استاد دانشگاه و مشاور امور تربیتی و خانواده در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به موضوع فمینیسم عنوان کرد: فمینیسم همان ایدئولوژی برتری جنس زن است و فمینیسم ها کسانی هستند که فکر میکنند زنان در موقیت پایین تری از مردان واقع شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنان خبر,وی افزود: فمینیسم ها عامل نزاع را در اجتماع از مردسالاری به پدر سالاری تغییر دادند و اسم آنرا ستم خانگی گذاشتند و آنها معتقدند احساسات، صفات مادری و اطاعت پذیری آنها ساختگی است.
,مشاور امور تربیتی و خانواده اظهار داشت: فمینیسم ها معتقدند خانواده نخستین جایگاه ستم بر زنان است و برای رهایی زنان خانه دار از این ستم باید به آنها آموزش داد.
,همیز ادامه داد: برای القای مفهوم ستم خانگی با معیار های خود کارگاه های آموزشی در خارج از کشور تشکیل میدهند.
,وی یادآور شد: پدید آمدن برخی تکنولوژی های جدید مانند رادیو های جیبی، گوش دادن به موزیک های تند و اشاعه فحشا و روابط جنسی آزاد به بهانهی آزادی و فرد گرایی بین والدین و نسل جدید فاصله انداختو خانواده های مذهبی را به مضحکه می گرفتند.
,این استاد دانشگاه مطرح کرد: آشنا نبودن فعالان جنبش زنان با مبانی دینی و اسلامی باعث شده است به ملاک های غربی برای تشخیص مشکلات زنان روی آورند.
,همیز گفت:در کشورهایی مانند ایران که زنان عقده استقلال از مرد را دارند و بعضا هم به دلیل هایی ناچار می شوند کار کنند و معضلات جامعه را می بینیم که ضمن کاهش فرزند آوری و متزلرل شدن نقش خانه داری و شوهر داری و مادری ، زنان روحیه زنانه خود را از دست داده اند.
]
ارسال دیدگاه