احسان پهلوان بازیکن بجنوردی ذوب آهن:

تمام تلاش خود را مقابل پرسپولیس خواهیم کرد

تمام تلاش خود را مقابل پرسپولیس خواهیم کرد
احسان پهلوان هافبک چپ تیم ذوب آهن گفت: پرسپولیس مقابل سپاهان عالی بازی کرد و به نظرم این بازی سخت تر از بازی مقابل استقلال است،جایگاه تیم ها در هفته های ابتدایی ملاک ضعیف بودن تیم‌ها نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا:و به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی بجنا :احسان پهلوان قبل از بازی مقابل پرسپولیس تهران در گفتگو با خبرنگار بجنا گفت:بازی مقابل پرسپولیس دیداری مهم برای تیم مان است  چون که  ما با یک برد از قعر جدول به رتبه هشتم رسیدیم و می توانیم با برد مقابل پرسپولیس به تیم های بالای جدول برسیم، امیدوارم مقابل پرسپولیس هم سه امتیاز را بگیریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پایگاه خبری تحلیلی , بجنا , بجنا , :احسان پهلوان قبل از بازی مقابل پرسپولیس تهران در گفتگو با خبرنگار بجنا گفت:بازی مقابل پرسپولیس دیداری مهم برای تیم مان است  چون که  ما با یک برد از قعر جدول به رتبه هشتم رسیدیم و می توانیم با برد مقابل پرسپولیس به تیم های بالای جدول برسیم، امیدوارم مقابل پرسپولیس هم سه امتیاز را بگیریم.,

هافبک چپ تیم ذوب آهن در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه  بردن پرسپولیس آسان تر از پیروزی مقابل استقلال است؟ بیان داشت: آنها مقابل سپاهان عالی بازی کردند و به نظرم این بازی سخت تر از بازی مقابل استقلال است،جایگاه تیم ها در هفته های ابتدایی ملاک ضعیف بودن تیم‌ها نیست. همان‌طور که دیدید ما تیم قعرنشین بودیم و استقلال صدرنشین لیگ ولی آنها را در خانه شان شکست دادیم. واحتمالا پرسپولیس هم به دنبال کسب 3 امتیاز است اما ما تمام تلاش خود را می کنیم تا بتوانیم پیروز این میدان باشیم.

,

وی در مورد وضعیت تیم ذوب آهن گفت: در بازی مقابل استقلال موفق شدیم با انجام یک بازی خوب و منطقی، استقلال صدر جدولی را شکست دهیم و خودمان را از قعر جدول جدا کنیم ما در دو بازی اول هم خوب کار کردیم. بازی مقابل ملوان و سپاهان بدشانس بودیم که توپ هایمان وارد دروازه حریف نشد. اما این بازی برخلاف دو بازی اول بخت با ما یار بود.

,

احسان پهلوان، که یکی از ستاره‌های ذوب‌آهن است  افزود:ما مقابل استقلال دو نیمه متفاوت داشتیم. نیمه اول در حد نام ذوب آهن نبودیم اما خدا را شکر نیمه دوم توانستیم نظم تیمی خوبی داشته باشیم. در این نیمه دوم گل هم به ثمر رساندیم و توانستیم سه امتیاز را برای خودمان کنیم.

,

پهلوان بازیکن بجنوردی تیم ذوب آهن در پایان در خصوص انگیزه امسال ذوبی‌ها گفت: امسال می خواهیم به امید خدا قهرمان لیگ برتر باشیم. هرچند به جام باشگاه های آسیا و جام حذفی هم چشم داریم و در هر سه جبهه می جنگیم.

,
 
,
به گزارش بجنا:دیدار پرسپولیس - ذوب‌آهن در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر از ساعت 19:15 روز پنجشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه