افتتاحیه اردوی جهادی دانشگاه دامغان
معصومه نعمتی مسول گروه جهادی دانشگاه دامغان در مراسم افتتاحیه اردوی جهادی، از اعزام 20 تن از دانشجویان خواهر این دانشگاه به روستای قزازان و دستجرد در بیارجمند خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری داهی، ظهر دیروز در روستای قزازان در شهرستان بیارجمند مراسم افتتاحیه اردوی جهادی دانشگاه دامغان برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در این مراسم که بانوان این منطقه حضور داشتند،معصومه نعمتی مسئول گروه جهادی دانشگاه دامغان از نحوه فعالیت و برنامه های گروه جهادی برای بانوان این منطقه صحبت کرد.
,به گفته مسول گروه جهادی دانشگاه دامغان،گروه اعزامی متشکل از 20 جهادگر خواهر که از 27 مرداد ماه فعالیت خود را به طور رسمی در منطقه آغاز خواهند کرد و حضور فعال خواهند داشت.
,معصومه نعمتی عمده فعالیت گروه جهادی را اجرای کلاس های احکام-کلاس های خیاطی-کلاس های جعبه آرایی-بر پایی نمایشگاه حجاب و عفاف-برگزاری نمایشگاه دجال واره-برگزاری مسابقه کتاب خوانی با محوریت مهدویت و همچنین برگزاری مراسم شبی با شهدا که در این مراسم از سه تن از مادران شهدا تقدیر و تشکر به عمل خواهد آمد عنوان کرد.
,مسول گروه جهادی دانشگاه دامغان از به همراه داشتن دو تن از قاریان برتر دانشگاه برای آموزش قرائت قرآن با توجه به در خواست اهالی نیز خبر داد.
,وی در ادامه صحبت های خود از مردم روستا به خاطر استقبالشان از اعضاء گروه جهادی تشکر ویژه کرد و امیدوار بود در مدت حضور گروه جهادی در منطقه اعضاء گروه بتوانند بهترین خدمات آموزشی-فرهنگی و کار آفرینی را برای اهالی روستا ارائه دهند و مردم از آن استفاده کنند.
]
ارسال دیدگاه