جلسه کارگروه زنان و خانواده در ثلاث باباجانی برگزار شد
شاخ شمیران:جلسه کارگروه زنان و خانواده با حضور روسی فرماندار ثلاث باباجانی و جمعی از بانوان شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخ شمیران، فرماندار ثلاث باباجانی در ابتدای این جلسه به نقش کارگروه زنان در پیشبرد برنامه ها و نهادینه شدن فرهنگ عمومی به عنوان یکی ازمهمترین حوزه های وسیع کاری در عرصه زندگی فردی و اجتماعی خواند و توجه به آنرا باعث رونق و نشاط جامعه وکلیه آحاد آن برشمرد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخ شمیران,,
علی گروسی افزود: خود باوری باید در بانوان تقویت گردد و اعضای کارگروه زنان و خانواده باید با آموزشهای لازم خود باوری را در زنان تقویت کنند.
,,
گروسی بر تشکیل و افزایش سمینارها در شهرستان تأکید کرده و گفت : در روایات اسلامی بر رعایت حقوق و جایگاه زن تأکید شده و زن در اسلام مورد تکریم قرار گرفته است.
,,

, ,
فرماندار ثلاث باباجانی مشارکت زنان در امور کشور را مهم و برجسته دانست و بیان کرد : توسعه سیاسی و رشد زیر بناها می تواند با کمک زنان تکمیل گردد .
,,
وی همچنین استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت ها بانوان در جهت تقویت سیاست ها و برنامه های کشور را از وظایف مسئولین دانست.
,,
در این جلسه مسائل و مشکلات ، برنامه ریزی و برنامه های کارگروه زنان و خانواده با هدف توسعه و رفع موانع و مشکلات موجود برای خانواده ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
]
ارسال دیدگاه