رئیس هیئت دوچرخه‌سواری بندرکیاشهر:

مسابقه دوچرخه‌سواری شهری در کیاشهر برگزار می‌شود

مسابقه دوچرخه‌سواری شهری در کیاشهر برگزار می‌شود
مسابقه دوچرخه سواری شهری برای نخستین بار در کشور در بندرکیاشهر برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آستان‌خبر، رئیس هیئت دوچرخه‌سواری بندرکیاشهر با بیان اینکه این مسابقه در پنج رده سنی نونهال، نوجوان،جوان، بزرگسال و پیشکسوت برگزار خواهد شد اظهار داشت: کلاس این دوره از مسابقات، کراس کانتری شهری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان‌خبر,

محمد رجب‌خواه با اشاره به اینکه مسافت مسیر مسابقه ۹۶۵ متر است گفت: شرکت‌کنندگان در این مسابقه باید به طول ۱۲۶ متر از مسیر خاکی عبور کنند و همچنین کل مسیر این رقابت با موانع مصنوعی طراحی شده است.

,

وی زمان و مکان برگزاری مسابقه دوچرخه سواری شهری را جمعه ۳۰ مردادماه ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه در اداره شیلات کیاشهر اعلام کرد و افزود: علاقمندان برای شرکت در این مسابقه می‌توانند ساعت هفت صبح همان روز به اداره شیلات کیاشهر مراجعه کنند.

,

رئیس هیئت دوچرخه‌سواری بندرکیاشهر داشتن کلاه ایمنی و کارت بیمه ورزشی را برای شرکت کنندگان در این مسابقه اجباری اعلام کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه