تقدیم حضور مقام معظم رهبری خواهد شد؛

شجره‌نامه شهدا و ریزترین قرآن کتابت شده در چهارمحال و بختیاری

شجره‌نامه شهدا و ریزترین قرآن کتابت شده در چهارمحال و بختیاری
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) از تقدیم شجره‌نامه شهدا و کتابت ریزترین قرآن در چهارمحال و بختیاری به محضر مقام معظم رهبری در راستای برگزاری کنگره شهدای استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سردار رضا محمدسلیمانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار جهانبین نیوز با اشاره به اینکه تاکنون ۵۰۰ هزار سند از شهدای استان جمع‌آوری شده است گفت: برگزاری کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری یک رویداد مهم فرهنگی نه تنها برای استان بلکه برای کشور خواهد بود.

وی با اشاره به تشکیل ۲۴ کمیته در راستای برگزاری کنگره دوهزار و ۴۰۰ شهید استان افزود: در حال حاضر ۹۹ درصد کمیته‌ها فعال هستند و حدود ۵۰ درصد فعالیت‌های اجرایی انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,

وی گفت: فضاسازی برای برگزاری هرچه باشکوه تر کنگره ملی شهدا از اهمیت بالایی برخوردار است و در همین راستا تندیسها و نمادهای شهدای استان در شهرکرد و سایر مراکز شهرستانها نصب می شود.

فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام چهارمحال و بختیاری گفت: در رابطه با شهدای استان ۱۰۵ عنوان کتاب تهیه شده است و سعی بر این است تا قبل از مراسم دیدار با رهبر گرانقدر این تعداد را به ۱۷۰ عنوان کتاب برسانیم.

فرمانده سپاه قمر بنی هاشم علیه السلام از آماده شدن طومار ولایت‌مداری مردم استان، شجره‌نامه شهدا و کتابت ریزترین قرآن در چهارمحال و بختیاری نیز خبر داد و گفت: این آثار به همراه کتب تهیه شده از زندگانی شهدا، تقدیم حضور مقام معظم رهبری خواهد شد.

سردار محمدسلیمانی همچنین از برگزاری یادواره شهید شاخص کشوری، "شهید مهندس غلامعلی نیکخواه" به مناسبت هفته دولت در چهارم شهریور ماه در شهرستان بروجن خبر داد.
 

,
,
,
,
,
,
,
,



انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه