همزمان با هفته دولت؛

15 طرح عمرانی در بخش مرکزی خلیل آباد به بهره برداری می رسد

15 طرح عمرانی در بخش مرکزی خلیل آباد به بهره برداری می رسد
بخشدار مرکزی خلیل آباد از بهره برداری 15 طرح عمرانی در این بخش با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان در هفته دولت امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، حسین ابراهیم زاده ، بخشدار مرکزی شهرستان خلیل آباد در گفتگو با خبرنگار یار خراسانی ، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطر شهیدان رجایی و باهنر با اعلام این خبر افزود: بخش مرکزی شهرستان خلیل آباد با 14 روستا ، دارای 37 هزار و 500 نفر جمعیت می باشد که در هفته دولت 15 طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان افتتاح می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی گفت: از جمله پروژه های عمرانی بخش مرکزی ساختمان دهیاری ، افتتاح خانه عالم روستای حسین آباد و میرآباد ، آسفالت روستای کلاته شادی ، نقاب ، کاریزک ، محمدآباد و بزنجرد ، مجتمع فرهنگی و هنری نصرآباد و سالن ورزشی روستای مزده می باشد.

,

ابراهیم زاده در ادامه خاطر نشان کرد: جهت انجام آسفالت در سال 93 و در دولت تدبیر و امید اعتباری بالغ بر 250 میلیون تومان از محل اعتبارات دهیاری ها و خودیاری مردم و خیرین تامین شده است.

,

وی اعلام کرد: در این بخش سعی شده جهت مهاجرت معکوس به روستاها ، حمایت و تعامل لازم با مردم انجام گیرد که همین امر باعث مهاجرت مردم از شهرستان های کاشمر و خلیل آباد به روستاها شده است.

,

بخشدار مرکزی خلیل آباد در پایان یادآور شد: مهمترین مشکلات مردم در روستاها مراحل سخت اخذ پروانه ساخت و ساز می باشد که بهتر است امور مربوط به روستاها در بحث ساخت و ساز به دهیاری ها واگذار شود تا مردم راحت تر به ساخت و ساز در روستاها و ماندن در روستا امیدوار شوند.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه