برای اولین بار در کشور صورت گرفت

ارتقاء دادگاه عمومی شهر محمدیه به دادگستری

ارتقاء دادگاه عمومی شهر محمدیه به دادگستری
رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: به عنوان اولین شهر در کشور، دادگاه عمومی محمدیه به دادگستری ارتفاء یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخص، جمال انصاری عصر دیروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری بخش محمدیه در سالن اجتماعات شورای این شهر، با اشاره به ارتقاء دادگاه عمومی بخش محمدیه به دادگستری، اظهار کرد: بنابه موقعیت بخش محمدیه و افزایش روزافزون این بخش و با توجه به آیین نامه جدید قوه قضائیه در خصوص ارتقاء بخش خدمات دادرسی و رسیدگی به امورات حقوقی مردم توانستیم به عنوان اولین شهر در کشور، محمدیه را از دادگاه عمومی به دادگستری ارتفاء دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

رئیس کل دادگستری استان قزوین اهداف دادگستری را سرعت دادرسی، صحت دادرسی و استحکام دادرسی عنوان و اضافه کرد: امروز شاهد رشد و توسعه استان قزوین هستیم که این امر با توجه به شرایط و پتانسیل های فراوان همچون صنعت، کشاورزی، طبیعت، گردشگری و دیگر ظرفیت های موجود استان به دست آمده که همه باید از این فرصت ها استفاده کنیم.

,

جچت الاسلام و المسلمین امام جمعه الوند در این مراسم با اشاره به نقش و جایگاه دستگاه قضا، گفت: همه باید تلاش کنیم امور مردم با تعامل سازنده پیش رود.

,

حسن‌پور فرماندار البرز هم دستگاه قضا را ضامن امنیت و آرامش دانست و افزود: ادامه این روند نیازمند تعامل همه دستگاه‌هاست.

,

در پایان این مراسم از زحمات رضا جوادزاده رئیس دادگاه عمومی بخش محمدیه تقدیر و بهروز عباسی به عنوان رئیس دادگستری محمدیه معرفی شد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه