سرپرست اداره میراث فرهنگی بستک:

طرح حمایت از مشاغل خانگی اولویت اداره میراث فرهنگی بستک است

طرح حمایت از مشاغل خانگی اولویت اداره میراث فرهنگی بستک است
سرپرست اداره میراث فرهنگی بستک گفت : در طرح ساماندهی مشاغل خانگی باید فرصت شغلی در داخل اعضای خانوار تعریف شود و محصولات تولیدی هم در مراکز ویژه ای عرضه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از   جهانگیریه ، ماشاالله خنجی با بیان اینکه مشاغل خانگی بهترین راه برای حفظ فرهنگ بومی منطقه و استفاده از ظرفیت بانوان جامعه است، گفت : طرح ساماندهی مشاغل خانگی فقط به دنبال توسعه شغل های سنتی و محدود خانگی نیست بلکه تعداد بسیار زیاد رشته های اقتصادی را شامل می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , جهانگیریه,

 

,

وی تصریح کرد: در طرح ساماندهی مشاغل خانگی باید فرصت شغلی در داخل اعضای خانوار تعریف شود و محصولات تولیدی هم در مراکز ویژه های عرضه شود.

,

 

,

اشان در ادمه عنوان نمود : امروزه کسب و کارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر جهان محسوب می گردند ، قابلیت انجام این نوع کسب و کار در «منزل» سبب ایجاد مزایای بسیاری برای شاغلین آن ها می شود ، که از جمله می توان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آنان اشاره نمود .

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه