در اعتراض به تخلف یک عضو دیگر شورای شهر ؛
شوک عجیب عضو شورای شهر فومن به شورای شهرستان
سیدنورالدین نعمتی از تایید تخلف عضو شورای شهر ماسوله از سوی سازمان بازرسی در طی یک نامه خبرداد و گفت: دارایی به عنوان عضو شورای شهر ماسوله در آن شهرک تاریخی که شناسنامه استان گیلان است ، سکونت ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهجت نیوز ؛سید نورالدین نعمتی عضو شورای شهر فومن با اشاره تخلف عضو شورای شهر ماسوله و سکونت نداشتن آن در حوزه انتخابیه مذکور اظهار کرد:پای سازمان بازرسی نیز به این موضوع باز شده بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهجت نیوز,عضو شورای شهر فومن با بیان اینکه دفعات بسیاری موارد و مراتب را به نهاد های نظارتی انتقال داده بودیم افزود:با وجود گذشت دوسال از عمر شورای شهر هنوز به این موضوع رسیدگی نشده است.
,وی از تایید تخلف عضو شورای شهر ماسوله از سوی سازمان بازرسی در طی یک نامه خبرداد و خاطرنشان کرد: دارایی به عنوان عضو شورای شهر ماسوله در آن شهرک تاریخی که شناسنامه استان گیلان است ، سکونت ندارد.
,نعمتی دلیل استعفا خود را اعتراض به عدم رسیدگی به تخلف این عضو شورای شهر ماسوله بیان کرد و یادآورشد:نامه ای به شماره ۷۵۲۳۸ مورخ ۲۴تیرماه ۹۳ ریاست محترم سازمان بازرسی استان گیلان که عدم سکونت نماینده محترم شورای اسلامی شهر ماسوله در حوزه انتخابیه اش راتایید کرده بود، هنوز اجرایی نشده است.
,عضو شورای شهر فومن موضوع مذکور را خلاف تبصره ۲ ماده ۲۶ قانون تشکیلات وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب سال ۱۳۷۵ دانست و متذکر شد: جهت اعتراض به عدم رسیدگی به تخلف مذکور،استعفایم از عضویت در شورای اسلامی شهرستان فومن را تقدیم ریاست محترم شورا نموده ام.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه