logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رعد و برق، اطلاعات کاربران گوگل را پاک کـرد

رعد و برق، اطلاعات کاربران گوگل را پاک کـرد
گوگل اعلام کرد؛ پس از اصابت چهارمرتبه صاعقه به مرکز داده (دیتا سنتر) در بلژیک، بخشی از اطلاعات ذخیره شده این شرکت روی دیسک های سخت یکی از دیتاسنترها از بین رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رویترز، پس از این واقعه اطلاعات تعدادی از دیسک های خسارت دیده، بازیابی و دسترسی برخی از کاربران به اطلاعات آن ها فراهم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این دیتاسنتر برای ارائه خدمات موتور پردازش گوگل (Google Compute Engine یا به اختصار GCE)مورد استفاده قرار می گرفت.

به گفته مدیر پروژه خدمات حفاظتی گوگل: ممکن است صاعقه به تجهیزات الکتریکی و ارتباطات الکترونیکی ساختمانی که از دیتاسنتر فاصله دارد، اصابت کند و با وجود این، اطلاعات ذخیره شده در دیتاسنتر را تحت تاثیر قرار دهد. در واقع کابل برق می تواند صاعقه را تا چند کیلومتر منتقل کند و به تمام تجهیزات متصل به آن آسیب وارد کند.

خدمات موتور پردازش گوگل امکان ذخیره اطلاعات و راه اندازی کامپیوترهای مجازی در ابر
(cloud) گوگل را برای کاربران فراهم می کند. با وجود این که سیستم ذخیره سازی اطلاعات به باتری های پشتیبان مجهز است و سیستم های حفاظتی خودکار، پس از اصابت صاعقه، به سرعت توان الکتریکی را در دیتاسنتر بازیابی کردند، برخی از اطلاعات کاربران که با فاصله کمی از حادثه روی دیسک ها ذخیره شده بودند، از دست رفت.

بر اساس گزارشی که به صورت آنلاین منتشر شد، اطلاعات از بین رفته، حدود یک میلیونیم از فضای ذخیره سازی دیتاسنتر را به خود اختصاص داده بود.
گوگل اعلام کرد: فرآیند بهینه سازی تجهیزات سخت افزاری و عملیاتی این شرکت برای کاهش خسارات در آینده همچنان ادامه دارد.

با توجه به این که احتمال از بین رفتن اطلاعات در اثر صاعقه بسیار کم است، این شرکت به عنوان یک تدبیر امنیتی، گزینه تهیه نسخه پشتیبان محلی از اطلاعات را در اختیار کاربران دیتاسنترهای خود قرار می دهد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه