بخشدار مرکزی حاجی آباد:

افتتاح 16 پروژه همزمان با هفته دولت در بخش مرکزی حاجی آباد

افتتاح 16 پروژه همزمان با هفته دولت در بخش مرکزی حاجی آباد
بخشدار مرکزی حاجی آباد با بیان اینکه در هفته دولت 16 پروژه در بخش مرکزی افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود، گفت: این تعداد پروژه با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد و چهارصد چهل میلیون ریال افتتاح می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حمید رضا جهانگیری در گفتگو با خبرنگار پیارم با بیان اینکه سالروز شهادت دو دولت مرد بزرگ، شهیدان رجایی و باهنر در هفته نخست شهریورماه به عنوان هفته دولت نام‎گذاری شده است، اظهار داشت: هفته دولت، بهترین فرصت برای به نمایش گذاشتن خدمات دولت به مردم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیارم ,

 

,

جهانگیری با تصریح اینکه در هفته دولت شاهد افتتاح 16 پروژه در بخش مرکزی شهرستان حاجی آباد با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد و چهارصد چهل میلیون ریال خواهیم بود، گفت: از این 16 پروژه هر 16 پروژه افتتاحی و تعداد یک پروژه کلنگ‌زنی می‌شود.

,


وی افزود: گازرسانی به روستاهای برغنی، تزرج،معدنوئیه وچهار ساختمان دهیاری در روستاهای طارم، برآفتاب، گیس، دهنو با اعتباری بالغ بر 250 میلیون تومان، فرهنگ سرا فاز یک در روستای طاشکوئیه با اعتبار 750 میلیون ریال، سه پارک روستایی در روستاهای دهنو،سرچاهان، طارم با اعتبار بالغ بر 155 میلیون تومان، دو خانه قرآنی در روستاهای دهستان پایین و طارم با اعتبار 600 میلیون ریال، زمین ورزشی در روستای شهدادی دهستان طارم با اعتبار بالغ بر 600 میلیون ریال و ساختمان آتش فشانی در روستای سرچاهان با اعتبار بالغ بر 740 میلیون ریال، بهسازی معابر در روستای باغات با اعتباری بالغ بر 600 میلیون ریال، مخلوط ریزی معابر روستای هاشم آباد با اعتبار 450 میلیون ریال و ساختمان غسلخانه روستای سید جوذر با اعتبار 200 میلیون ریال از پروژه های افتتاحی هفته دولت در بخش مرکزی می باشند.

,
,


بخشدار مرکزی اظهار داشت: در یکی دو دهه گذشته شاهد افتتاح طرح‌ها و پروژه‌هایی در هفته دولت در سال‌های قبل بوده‌ایم که با مقایسه آماری و با توجه به وضعیت اقتصادی منطقه و تحریم‌های دشمنان علیه نظام امروز شاهد افزایش چشمگیر پروژه‌های عمرانی در بخش وسیعی هستیم.

,
,


جهانگیری با تشریح عملکرد و فعالیت‌های دولت تدبیر و امید در 2 ساله اخیر و موفقیت‌های تیم مذاکره کننده هسته‌ای افزود: تیم مذاکره کننده کشورمان تحت فرمایشات و تدابیر رهبر معظم و پشتیبانی و حمایت مردم فهیم ایران توانستند افتخارات بزرگی در زمینه به رسمیت شناساندن حقوق هسته‌ای ایران اسلامی به دست آورند.

,
,

انتهای پیام/گ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه