استفاده نادرست شهرداری قم از اصطلاح پاکسازی دستفروشان
دستفروشی! مسئله ای که گاهی به عنوان یک معضل و گاهی از آن به عنوان بی نظمی و سد معبر در شهر یاد می شود مسئله ای که می توان با مدیریت صحیح و جامع نگاه مثبت تری به آن داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ثامن ، دوازده سیزده سال بیشتر نداشت با یک لباس آبی و شلوار طوسی که پیدا بود فرم مدرسه است پشت ساختمانی پنهان شده بود برای رفع عطش در حال خوردن آب میوه بود ، سراسیمه بود، علت را جویا شدم گفت مامورین شهرداری با آنها برخورد می کنند و نمی گذارند کار کنند گفتم مگر چه کار می کنید گفت دستفروشی!
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی ثامن ,پای درد و دلش باز شد گفت صبح ها به مدرسه می روم و بعدظهر ها دستفروشی میکنم تا کمک خرج خانواده باشم اما همیشه من و دوستانم اذیت می شویم، وقتی گفتم خبرنگارم با صداقت تمام گفت از دست شما خبرنگاران هم کاری برای ما بر نمی آید شما هم طرفدار شهرداری و مامورین هستید، و به ما اهمیت نمی دهید.
,گفتم شاید توانستم کمکت کنم، چندین بنر را که در اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) توسط شهرداری نسب شده بود را نشانم داد به این مزمون" پاکسازی دستفروشان" بیشتر از سنش می فهمید می گفت مگر ما دزد و قاچاقچی و میکروب هستیم که ما را پاکسازی کنند اگر راست می گویند جایی را مشخص کنند برویم آنجا کار کنیم.
,
راست می گفت اصطلاح پاکسازی برای انسان های شریفی که برای اینکه دستشان جلوی دیگران دراز نشود و می خواهند خرجشان را خودشان تامین کنند درست نبود، شهرداری در نصب بنر می توانست از اصطلاح دیگری مانند "ساماندهی دستفروشان" و یا "مدیریت دستفروشان" و یا حتی "جمع آوری دستفروشان" استفاده کند.
,کمی آنطرف تر روی پل آهنچی مرد نابینایی که سالهاست در حال خودکار فروشی است که برخی دانشجوها و دانش آموزان قمی برنامه ریزی می کنند تا خودکار های خود را از او بخرند نیز خبردار می شود مامورین رفع سد معبر دارند به سراغشان می آید خودکار ها را پنهان می کند و بدون هیچ حرفی می ایستد و تنها گاهی سرش را به اطراف می چرخاند.
,این که شهرداری قم بخواهد برای رفاه حال زائران و شهروندان قم برنامه ریزی کند قابل تحسین است اما اگر قرار است در این طرح دستفروشان ساماندهی شود تنها با فرستادن مامور که متاسفانه گاهی برخوردهای نامناسبی هم دارند کافی نیست، بلکه اگر قرار است اتفاقی بیفتد باید در این اتفاق به ادامه کار دستفروشان در محل های تعیین شده هم فکر شود.
,پیش از این از محل رودخانه برای ساماندهی دستفروشان استفاده می شد اما چند سالی است که رودخانه تبدیل با پارکینگ خودرو و ایستگاه اتوبوس شده است، مسئله دستفروشی در اطراف اماکن زیارتی تبدیل به یک رسم و عادت در همه شهر ها شده است که گاهی مردم بیشتر از مغازه ها و پاساژها از آنها استقبال می کنند که نمی توان تنها با برخورد سلبی با آن مقابله کرد و نیاز به یک مدیریت کامل و جامع دارد.
]
ارسال دیدگاه