بسیج مقام اول هفته هفتم لیگ تیراندازی نیروهای مسلح راکسب کرد

بسیج مقام اول هفته هفتم لیگ تیراندازی نیروهای مسلح راکسب کرد
تیم بسیج در هفته هفتم لیگ تیراندازی نیروهای مسلح به مقام اول رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، هفته هفتم لیگ تیراندازی نیروهای مسلح در رشته تپانچه ۲۵ متر به میزبانی یگان ویژه  و با حضور ۱۱ تیم در محل فدراسیون تیراندازی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

علیرضا باجلانی دبیر هیئت تیراندازی بسیج گفت: در پایان رقابت های هفته هفتم لیگ تیراندازی نیروهای مسلح، در بخش تپانچه تیم بسیج توانست با کسب بیشترین امتیاز تیمی که یک رکورد در طول 7 هفته گذشته محسوب می شود، در رده اول قرار بگیرد.

,

وی افزود: در پایان این هفته، تیم بسیج با 1724 امتیاز اول شد و در رده بندی انفرادی نیز تیراندازان بسیجی توانستند مقام های اول تا سوم را به خودشان اختصاص دهند. علیرضا غیاثی با 575 امتیاز، ابراهیم برخورداری 575 امتیاز و یاسر خلیل نژاد با 574 امتیاز در رده بندی انفرادی توانستند به ترتیب مقام های اول، دوم و سوم را کسب کنند.

,

باجلانی اظهار داشت: هفته هشتم  لیک تیراندازی نیروهای مسلح 12 شهریور به میزبانی ارتش در دانشگاه امام علی(ع) برگزاری می شود و ما امیدواریم با توجه به توان بچه ها، تیم بسیج در پایان لیگ در بخش تپانچه بتواند روی یکی از سکوهای اول تا سومی قرار بگیرد.

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه