در پی مسابقات هنر های دستی دانش آموزان

رقابت ۲۲۶ اثر دانش آموزان کشور در مسابقات هنرهای دستی

رقابت ۲۲۶ اثر دانش آموزان کشور در مسابقات هنرهای دستی
در بخش هنرهای دستی، تجسمی و ادبی ۲۲۶ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه استان البرز واصل شده که ۲۱۶ اثر آن در حوزه هنرهای دستی و تجسمی و ۱۰ اثر حوزه ادبی در دوره متوسطه اول و متوسطه دوم می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از دانش روز، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز از میزبانی استان البرز گفت: استان البرز میزبان مسابقات هنرهای دستی، تجسمی و ادبی غیر حضوری کشور و همچنین فرهنگی هنری دانش آموزان استثنایی سراسر کشور در تابستان ۹۴ است. از تمامی استان های کشور هنرهای دستی، ادبی و …دانش آموزان متوسطه اول و دوم به دبیرخانه استان البرز واصل شده و در حال داوری هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانش روز, رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز از میزبانی استان البرز گفت: استان البرز میزبان مسابقات هنرهای دستی، تجسمی و ادبی غیر حضوری کشور و همچنین فرهنگی هنری دانش آموزان استثنایی سراسر کشور در تابستان ۹۴ است. از تمامی استان های کشور هنرهای دستی، ادبی و …دانش آموزان متوسطه اول و دوم به دبیرخانه استان البرز واصل شده و در حال داوری هستند. ,

حسن نوروزی افزود: در حاشیه میزبانیمسابقات نمایشگاهی را به جهت اطلاع رسانی به جامعه هدف تدارک دیده ایم و از مدیرانی که در این عرصه فعالیت کرده اند دعوت شده تا آثاری که از استان ها واصل شده را مورد ارزیابی قرار دهند. داوری مسابقات تا پایان هفته به اتمام می رسد و پس از آن آثار برتر اعلام می شود و از طریق سازمان متبوع و اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز لوح سپاس و هدایایی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.

, حسن نوروزی افزود: در حاشیه میزبانیمسابقات نمایشگاهی را به جهت اطلاع رسانی به جامعه هدف تدارک دیده ایم و از مدیرانی که در این عرصه فعالیت کرده اند دعوت شده تا آثاری که از استان ها واصل شده را مورد ارزیابی قرار دهند. داوری مسابقات تا پایان هفته به اتمام می رسد و پس از آن آثار برتر اعلام می شود و از طریق سازمان متبوع و اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز لوح سپاس و هدایایی به رسم یادبود اهدا خواهد شد. ,

وی اظهار داشت: در بخش هنرهای دستی، تجسمی و ادبی ۲۲۶ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه استان البرز واصل شده که ۲۱۶ اثر آن در حوزه هنرهای دستی و تجسمی و ۱۰ اثر حوزه ادبی در دوره متوسطه اول و متوسطه دوم می باشد. در بخش فرهنگی هنری ۹۷ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه مسابقات واصل شده که ۲۱ اثر نمایشی و ۵۱ اثر سرود و ۱۲ اثر سرود همگانی یا سرود ملی و ۱۳ اثر مرتبط با نقاشی همگانی است.

, وی اظهار داشت: در بخش هنرهای دستی، تجسمی و ادبی ۲۲۶ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه استان البرز واصل شده که ۲۱۶ اثر آن در حوزه هنرهای دستی و تجسمی و ۱۰ اثر حوزه ادبی در دوره متوسطه اول و متوسطه دوم می باشد. در بخش فرهنگی هنری ۹۷ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه مسابقات واصل شده که ۲۱ اثر نمایشی و ۵۱ اثر سرود و ۱۲ اثر سرود همگانی یا سرود ملی و ۱۳ اثر مرتبط با نقاشی همگانی است. ,

نوروزی تصریح کرد: دانش آموزان استثنایی استان البرز مرتبط با حوزه های فرهنگی و ورزشی حضور فعال در سراسر کشور دارند و نهایت تلاش ما بر این است که منصفانه مسابقات را برگزار کرده و حضور دانش آموزان استثنایی سراسر کشور در این رقابت ها بسیار پر رنگ و خوب بوده است.

, نوروزی تصریح کرد: دانش آموزان استثنایی استان البرز مرتبط با حوزه های فرهنگی و ورزشی حضور فعال در سراسر کشور دارند و نهایت تلاش ما بر این است که منصفانه مسابقات را برگزار کرده و حضور دانش آموزان استثنایی سراسر کشور در این رقابت ها بسیار پر رنگ و خوب بوده است. ,

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز در خاتمه گفت: با توجه به اینکه برای نخستین بار مسابقات به صورت غیر حضوری در کشور و استان البرز برگزار شده حداکثر ظرفیت مجموعه استان را به کار گرفتیم تا مسابقات به نحو احسن برگزار شود و امیدواریم در سنوات آینده نیز میزبان مسابقات باشیم.

, رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان البرز در خاتمه گفت: با توجه به اینکه برای نخستین بار مسابقات به صورت غیر حضوری در کشور و استان البرز برگزار شده حداکثر ظرفیت مجموعه استان را به کار گرفتیم تا مسابقات به نحو احسن برگزار شود و امیدواریم در سنوات آینده نیز میزبان مسابقات باشیم. ,

انتهای پیام/ج

, انتهای پیام/ج]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه