مدیر جهاد کشاورزی پلدشت خبر داد
برداشت 16هزار 526 تن گندم از مزارع پلدشت
مدیر جهاد کشاورزی پلدشت گفت: امسال 16 هزار و 526 تن گندم از مزارع پلدشت برداشت شده است که در این راستا 5 مرکز خرید تعاون روستایی و 1 سیلو اقدامات خرید محصول را انجام داده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آراز سسی؛ قاسم تارویردیزاده با اشاره به کشت گندم در 7 هزار و 280 هکتار از اراضی پلدشت، گفت: 3 هزار و 40 هکتار از اراضی پلدشت زیرکشت گندم آبی و 4 هزار و 240 هکتار نیز زیرکشت گندم دیم قرار گرفته بود.
, راه دانا, آراز سسی,وی با بیان اینکه عملیات برداشت گندم در اراضی از 27 خرداد ماه آغاز شده است، تصریح کرد: عملیات برداشت با بهرهگیری از 27 دستگاه کمباین، 3 دستگاه کمباین مهاجر و 25 دستگاه دروگر انجام گرفت.
,مدیر جهاد کشاورزی پلدشت با اشاره به اتمام عملیات برداشت گندم از 17 مرداد ماه، افزود: امسال 16 هزار و 526 تن گندم در پلدشت تولید شده است که در این راستا 5 مرکز خرید تعاون روستایی و 1 سیلو اقدامات خرید محصول را انجام داده اند.
,قاسم تارویردیزاده گفت: از این میزان گندم تولیدی تا 21 مرداد ماه، 12 هزار تن توسط مراکز دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی صورت گرفته است و همچنین روند خرید دولتی ادامه دارد.
,به گفته وی با وجود کاهش سطح زیر کشت نسبت به سال 93 میزان تولید افزایش یافته است که این آمار نشان میدهد که زارعان، تاریخ کشت، استفاده از ارقام اصلاح شده، ضدعفونی بذرعلیه بیماری ها و سیاهکها، مبارزه با علفهای هرز را رعایت کردهاند.
,مدیر جهاد کشاورزی پلدشت افزود: بارندگیهای مؤثر، افزایش نیروی انسانی متخصص و کارآمد در بخش تولید برای ترویج و آگاهی زارعان، استفاده بهینه از منابع آبی و خاکی از دیگر عوامل مهم در افزایش تولید این محصول استراتژیک است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه