رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات:

بیشترین هجمه دشمن بعد از کانون خانواده به مساجد بوده است

بیشترین هجمه دشمن بعد از کانون خانواده به مساجد بوده است
رییس سازمان بسیج مساجد و محلات در آستانه روز مساجد گفت: بیشترین هجمه علیه کشور ما بعد از کانون خانواده، به مساجد بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سازمان بسیج مساجد و محلات، سردار بهشتی رئیس این سازمان در نشستی که با هدف تقویت پایگاه‌های بسیج و با حضور جانشین سپاه استان قزوین و فرماندهان حوزه‌ها و پایگاه‌های این استان برگزار شد، با اشاره به فرا رسیدن روز مسجد، گفت: امام (ره)، مسجد را به عنوان اصلی ترین مرکز دفاع از انقلاب تعریف کردند و در این راستا بیشترین شهدای انقلاب نیز از مساجد بوده اند که تقدیم 250 هزار شهید گلگون کفن موید این مطلب است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: دشمنان پس از پی بردن به نقش اصلی مسجد در خانواده‌های مسلمان سعی دارد تا پس از هجمه بر کانون خانواده، مساجد را هدف قرار دهد و در این راه از هیچ تلاشی اعم از عملیاتی و فکری کوتاهی نخواهد کرد.

,

رئیس سازمان بسیج مساجد و محلات ادامه داد: شما مسئولین استان که امروز اینجا برای تداوم راه امام (ره) جمع شده‌اید باید بدانید که در حرکت خود برای شتاب گرفتن بیشتر برای مقابله با جنگ نابرابر فرهنگی نیاز به یک بازنگری جدی دارید. این جنگی است که دشمن به دقت آن را پیگیری می‌کند.

,

وی خاطرنشان کرد: بهترین محل برای جامه عمل پوشاندن به اقدامات فرهنگی مطلوب نیز همین پایگاه‌های بسیج هستند که قریب به 90 درصد آنها در قلب مساجد بنا شده‌اند. ما هم امروز اینجا هستیم تا با یاری شما پایگاههای بسیج را برای پویاتر شدن و کارایی بیشتر، از همه جهت ارتقاء دهیم.

,

سردار بهشتی در پایان قول مساعد داد تا در سال جاری اکثر پایگاههای بسیج استان قزوین از همه نظر تجهیز و تقویت شود.

,

انتهای پیام/خ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه