شهیدی که پشت دنیا را به خاک مالید + تصاویر
در عملیات های زیادی علمدار و پیشرو بود و به عنوان معاون گردان درخط مقدم حضوری فعال داشت، او درعملیات خیبر، ترکشی به پایش می خورد و مجروح می شود و خانواده اش اطلاعی پیدا نمی کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمود باقری نژاد در سال 1337 در خانه ای محقر و کوچک که از در ودیوار کاهگلی اش رایحه خوش دین و مذهب به مشام می رسد کودکی پا به عرصه وجود گذاشت.
وبلاگ شمع محفل نوشت: دوران طفولیت را در دامان پرمهر خانواده گذراند و تحصیلات ابتدایی را در فراشبند گذراند و دوران راهنمایی ودبیرستان را در فیروزآباد طی کرد.
زمان تحصیلات شهید همزمان بود با اوج فساد و بی بند و باری حاکمان جور رژیم پهلوی، و در آن زمان که اکثریت جوانان در خط بی بند و باری بودند،شهید همچنان با ایمان محکم به درس ادامه داد و محیط آن زمان هیچ گونه تاثیر منفی روی او نگذاشت.
وی در راهپیمایی ها و تظاهرات به عنوان سردسته انقلابیون مبارزه می کرد و در آغاز جنگ تحمیلی باعشق و علاقه راهی جبهه نبردشد.
درسال 1361 ازدواج کرد و ثمره این ازدواج سه دختر بود.
در مدت هشت سال دفاع مقدس ایشان همیشه درجبهه بودند و با اینکه درجبهه چندین مسئولیت داشت ولی خانواده و دیگر دوستانش نفهمیدندکه وی در جبهه چه مسئولیتی برعهده دارد.
در عملیات های زیادی علمدار و پیشرو بود و به عنوان معاون گردان درخط مقدم حضوری فعال داشت، او درعملیات خیبر، ترکشی به پایش می خورد و مجروح می شود و خانواده اش اطلاعی پیدا نمی کنند.
محمود روز 11/1/1367که مرخصی7روزه اش تمام شده بود از خانواده اش خداحافظی می کند و فرزندانش را برای آخرین بار در آغوش می گیرد و با زبان روزه عازم جبهه می شود و در تاریخ 4/3/1367 در شلمچه شبه درجه رفیع شهادت نائل آمد.
,
, شمع محفل,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

]
ارسال دیدگاه