خواهر یک شهید:
آمریکا هیچ گاه قابل اعتماد نیست/ ما تا پای جان به پای ولایت هستیم
خواهر یک شهید کرمانشاهی گفت: آمریکا پیش از توافق یا پس از توافق کماکان غیر قابل اعتماد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، پروانه سیاه کمری در گفت و گو با خبرنگار پاک پرس اظهار داشت: آمریکا در دوران پس یا پیش از توافق غیر قابل اعتماد است و همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند آمریکا درصدد نفوذ به ایران با توسل به هر بهانه ای است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس, پاک پرس,,
این خواهر شهید آمریکا را دشمن ملت ایران نامید و افزود: به فرموده امام راحل(ره) آمریکا شیطان بزرگ است و از آنجا که شیطان هم از دشمنان اصلی انسان است هیچ گاه قابل اعتماد نمی باشد.
,,
سیاه کمری خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری با دید همه جانبه خود، به خوبی نقشه های دشمنان را خنثی می کنند بنابراین تحقق منویات مد نظر ایشان از الزامات این جامعه اسلامی است.
,,
وی افزود: آمریکا در پی نفوذ در تمام عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است و امروزه با روشن شدن نقشه های آنان و تبیین آن توسط امام خامنه ای، حفظ هوشیاری مردم در برابر این توطئه ها امری ضروری است.
,]
ارسال دیدگاه