فرمانده سپاه گنبد خبر داد؛

اجرای بیش از ۶۰ برنامه فرهنگی و ورزشی در هفته دفاع مقدس

اجرای بیش از ۶۰ برنامه فرهنگی و ورزشی در هفته دفاع مقدس
فرمانده سپاه گنبد گفت : بیش از ۶۰ برنامه فرهنگی و ورزشی در هفته دفاع مقدس از سوی این نهاد در شهرستان گنبد برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از قابوس نامه، سرهنگ رمضانعلی بادلی با اعلام این مطلب افزود: اجرای این برنامه ها که در موضوعات مختلفی چون یاداره شهداء، ایستگاه صلواتی ، دیدار با خانواده شهداء ،افتتاح متمرکز پایگاه مقاومت ، نشست های روشنگری ، برنامه های ورزشی و… است در راستای گسترش فرهنگ دفاع مقدس می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه، ,

وی تصریح کرد: برنامه ها و یادواره های در نظر گرفته شده در این هفته با محوریت شهدای غواص برگزار خواهد شد و همچنین برگزاری قریب به ۲۰ برنامه و مسابقه ورزشی  و نمایشگاههای عکس و کتاب در این هفته در نظر گرفته شده است.

,

بادلی اذعان کرد: رژه نیروهای مسلح در اولین روز هفته دفاع مقدس و غبارروبی مزار شهدا نیز همچون سنوات گذشته اجرا می شود.

,

وی با تاکید بر وظیفه همه مردم و مسئولین در پاسداشت این هفته نیز گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در شهرستان انتظار می رود برنامه های این هفته پرشور تر و باشکوهتر از گذشته برگزار شود.

,

فرمانده سپاه گنبد یادآور شد: تا کنون ۶۰ برنامه داخلی و شهرستانی از سوی این نهاد برنامه ریزی شده است و سایر نهادهای شهرستان می توانند برنامه های پیشنهادی خود را حداکثر تا ۲۰ شهریورماه به دبیرخانه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس ارسال کنند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه