کیف قاپان حرفه ای در ایستگاه آخر ناکام ماندند

کیف قاپان حرفه ای در ایستگاه آخر ناکام ماندند
فرمانده انتظامی شهرستان "ملایر" همدان از شناسائی و دستگیری 3 نفر کیف قاپ حرفه ای طی 24 ساعت گذشته خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، سرهنگ شعبان ترک نیا در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در پی وقوع دو مرحله کیف قاپی توسط افرادی در شهر ملایر ، رسیدگی به این موضوع  به طور جدی در دستور کار پلیس ملایر قرار گرفت .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

وی گفت: با انجام کار اطلاعاتی دقیق و بکارگیری شگردهای خاص پلیسی، یکی از کیف قاپان حرفه ای شناسائی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شد که در تحقیقات فنی و تخصصی به چند فقره کیف قاپی در سطح شهر ملایر و با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کرد.

, وی گفت: با انجام کار اطلاعاتی دقیق و بکارگیری شگردهای خاص پلیسی، یکی از کیف قاپان حرفه ای شناسائی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شد که در تحقیقات فنی و تخصصی به چند فقره کیف قاپی در سطح شهر ملایر و با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کرد.,

ترک نیا اظهار کرد: در ادامه پیگیری این پرونده، تعداد دو نفر از همدستان فرد کیف قاپ نیز شناسائی و دستگیر شدند و ضمن تشکیل پرونده ی قضائی مراتب تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.

, ترک نیا اظهار کرد: در ادامه پیگیری این پرونده، تعداد دو نفر از همدستان فرد کیف قاپ نیز شناسائی و دستگیر شدند و ضمن تشکیل پرونده ی قضائی مراتب تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه