فرمانده سپاه بروجن خبر داد
یادواره شهید شاخص بسیج کارمندان کشور در بروجن برگزار می شود
فرمانده سپاه بروجن از برگزاری یادواره شهید شاخص بسیج کارمندان کشور در این شهرستان خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ پاسدار علی کیهانی در گفتگو با خبرنگار کلار اظهار داشت: یادواره شهید شاخص قشر بسیج کارمندان کشور شهید مهندس غلامعلی نیکخواه، 21 هزار شهید کارمند کشور و 471 شهید شهرستان بروجن صبح روز چهارشنبه در سالن ورزشی شهید تندگویان برگزار می شود.
کیهانی با بیان این که سرلشکر محسن رضایی در این یادواره به ایراد سخن میپردازد، خاطر نشان کرد: 16 کمیته برای برگزای این یادواره در حال فعالیت هستند.
وی در ادامه با اشاره به این که در این مراسم از کتاب و تمبر یادبود شهید نیکخواه رونمایی می شود، افزود: در همزمان شدن این یادواره و میلاد ثامن الحجج خادمان امام رضا (ع) هم در این مراسم حضور می یابند.
فرمانده سپاه بروجن همچنین از برپا شدن نمایشگاه فرهنگی و ادوات جنگی در محل برگزاری این یادواره خبرداد و افزود: از مجموع شهدای استان چهارمحال و بختیاری 87 شهید مربوط به جامعه کارمندی هستند.
گفته می شود شهید مهندس «غلامعلی نیکخواه» در سال 1328 در شهر «بروجن» یکی ازشهرهای استان «چهارمحال وبختیاری»دیده به جهان گشود.
دوران تحصیلات خود را در «بروجن» آغاز نمود و پس از اخذ دیپلم در سال 1348 وارد انستیتوی «صنایع شیمیایی» در «تهران» شد. پس از گذراندن یک دوره دوساله به خدمت سربازی اعزام و پس از پایان خدمت در سازمان «آب و فاضلاب» استان «اصفهان» مشغول خدمت شد.
برای ادامه تحصیلات به «آمریکا » عزیمت نمود و پس از چندی که در خارج از کشور به تحصیل اشتغال داشت، برای تسلط به زبان انگلیسی تلاش کرد و رشته خود را به راه و ساختمان تغییر داد و مشغول به تحصیل شدند.
در مدت اقامت در « آمریکا» فعالیت چشمگیری در انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی مقیم «آمریکا » و «کانادا» داشت و در برگزاری جلسات سخنرانی و راهپیمائیهای علیه رژیم نقش مؤثری داشتند.
در سال 1358 پس از اخذ دوره مهندسی راه و ساختمان به وطن اسلامی خویش بازگشت و پس از ورود به ایران با توجه به علاقه خدمت به انقلاب اسلامی در جهادسازندگی چهارمحال و بختیاری مشغول به خدمت شد.
با توجه به شناختی که مسئولین امر در مدت خدمت از نامبرده بدست آورده بودند به علت نیاز به افراد متعهد در منطقه کردستان؛ پیشنهاد معاونت عمرانی استانداری آذربایجان غربی را پذیرفت و بنا به مسئولیت اسلامی خویش به آن منطقه مهاجرت نمود و پس از مدت نزدیک به یکسال خدمت صادقانه در 12 بهمن ماه در شروع دهه فجر در سال 1361 بدست منافقان کوردل و مزدور آمریکایی در بین راه «تکاب» به «مهاباد» در حین انجام مأموریت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه