معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری خبر داد:
27 پروژه هفته دولت در دیلم افتتاح و اجرا می شود
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دیلم گفت: در هفته دولت 27 پروژه با اعتبار 162 میلیارد و 940 میلیون ریال دراین شهرستان افتتاح و یا عملیات اجرایی آنان آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "عصر دیلم"، کریم علی حسنی در جمع مسئولان این شهرستان گفت: از مجموع این پروژها 19 پروژه به بهره برداری می رسد و مابقی اجرای آنها آغاز خواهد شد.
وی اضافه کرد: دستگاه های متولی اطلاعات و مشخصات کلی این پروژه ها را با نصب بنر در معرض دیدم عموم قرار دهند.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری دیلم بیان کرد: نشست فرماندار و مسوولان ادارات با مردم شهر وروستا و نشست نخبگان وفعالان غیر دولتی با روسای ادارات از دیگر برنامه های مهم هفته دولت دراین شهرستان است.
وی با اشاره به نشست فرماندار با اصحاب رسانه این شهرستان گفت: مدیران دستگاهای اجرایی نگاه خود را با روابط عمومی ها که چشم وگوش و زبان گویای مردم هستند، برقرار و امکانات ارتباطاتی را برای اطلاع رسانی آنان فراهم کنند.
علی حسنی اضافه کرد: فضای همدلی و همراهی بین مسوولان و مردم ماحصل دستاورد خدمات دولت است./انتهای پیام
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه