سردار نقدی در جمع بسیجیان مرند:
ما شعار مرگ بر آمریکا را تا زمانی که استکبار را دفن نکنیم ادامه می دهیم
رئیس سازمان بسیج مستضعفین: ما در برابر استکبار سر خم نمی کنیم حتی اگر دستمان خالی باشد ولی با اتکا به نیروی ایمان و تقوا در برابر استکبار و طاغوت ایستادیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پیام مرند، سردار نقدی با حضور در جمع هیئت عاشقان ولایت و بسیجیان شهرستان مرند در مسجد المهدی(عج) با تقدیر و تشکر از فعالیت های حلقه های صالحین به بیان جایگاه بسیج و فعالیت های آن در اجتماع و لزوم توجه به آن به سخنرانی پرداخت.
سردار نقدی در ابتدا به وحدت بین حوزه و دانشگاه اشاره کرد و بیان داشت: ما عزت و کرامت و استقلال وامنیت امروزمان را مدیون شهیدان هستیم بخصوص شهید امروز، عالم ربانی و مجاهد فی سبیل ا.. شهید ایت اله مفتح، شهید بزرگواری که اولین حرکتهای جوشان مردم تهران در پایتخت علیه طاغوت با پیشگامی و رهبری او آغاز شد و او بود که با به میدان آوردن مردم در صحنه مقابل رژیم طاغوت هیمنه ی او را درهم شکست، به روح منورش درود می فرستیم.
در ادامه ایشان به حماسه عاشورا و نقش حضرت زینب(س) اشاره نموده و بیان داشت: این ایام که مصادف است با ایام حماسه حضرت زینب(س)، بانویی که در عالم نظیری برای اونیست حماسه ای را خلق کرد که رهبر بزرگوارمان فرمودند: با هیچ حادثه ی تاریخی قابل قیاس نیست.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین به درس گرفتن از عاشورا اظهار داشت: حماسه عاشورا و رسوا شدن یزید در کاخش درس بزرگی برای ماست، ای شیعه و ای مسلمان، ما در برابر استکبار سر خم نمی کنیم حتی اگر دست خالی باشیم همچنان که ما در 8 سال دفاع مقدس از لحاظ سلاح و تجهیزات دست خالی بودیم ولی با اتکا به نیروی ایمان و تقوا در برابر استکبار و طاغوت ایستادیم حال آنکه هم از لحاظ علم و فناوری وهم از نظر تجهیزات نظامی در حدی هستیم که می توانیم در برابر هر دشمنی ایستادگی کنیم.
نقدی با اشاره به مشکلات اجتماعی، فرهنگی و امنیتی در کشور هایی که تسلیم آمریکا شدند گفت: کشورهایی که در برابر استکبار و آمریکا سر تعظیم فرود آورده اند چیزی جز بد بختی و عقب ماندگی نصیبشان نشده ولی ملت ایران که در برابر استکبار ایستادگی کرده توانسته در تمام زمینه ها موفقیت های چشمگیری کسب کند. پیروزی هایی که ترس بر جان دشمنان ایران و اسلام می اندازد. ایرانی که توانسته ماهواره به فضا پرتاب کند، در انرژی هسته ای دانش های لازم را کسب نماید و در تمام زمینه های تکلونورژی آن به علم بومی دست یابد. آیا کدام یک از کشورهایی که تسلیم شدند این قدر پیشرفت کرده اند؟
ایشان در خاتمه صحبت های خود به لزوم امر به معروف و نهی منکر در جامعه پرداخته و یادآور شد:اسلام مکتبی است که راه حل همه مشکلات را به ما نشان می دهد، امروز وظیفه و تکلیف ما امر به معروف و نهی از منکر است، وظیفه ای که امام حسین (ع) با شهادتش در راه خدا انجام داد. امر به معروف و نهی از منکر مراحلی دارد که باید به آنها نیز توجه داشت.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با شرکت در نماز مغرب و اعشاء در مسجد امام حسین(ع) شوری و انگیزه ای وصف ناپذیر به بسیجیان داد. سپس ایشان در جمع حلقه های صالحین پایگاه امام حسین (ع) شرکت نموده و در پایان پیشنهاداتی را بصورت تیتر وار بیان کرد.
,
,
, ما در برابر استکبار سر خم نمی کنیم حتی اگر دست خالی باشیم,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه