معاون فرمانداراملش:
مشکلات روستاها با ارتباط دهیاران و بخشداری ها رفع خواهد شد
صبح امروز جلسه رفع مشکلات دهیاران شهرستان املش در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازاملش ما ، اسماعیل درویش در این جلسه به بررسی برخی مشکلات دهیاران از جمله توجه به تنظیم سند ، بودجه و اعتبارات روستا پرداخت و از دهیاران خواست با دقت بیشتری با این مسائل برخورد کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, املش ما, املش ما,معاوف فرماندار املش افزود : اندک دهیارانی با مجموعه فرمانداری و بخشداری ارتباط دارند که بهتر است ارتباط بیشتری داشته باشند تا موجبات رفع مشکلات روستا فراهم گردد.
, ,
,
, در ادامه برخی دهیاران به مشکلات منطقه خود از جمله نداشتن چاه آب ، مشکل برق ، فرسودگی آسفالت،سرقت و مواد مخدر اشاره نمودند.
,رئیس اداره برق شهرستان املش ، پوسیدگی تیرهای برق را یکی از معضلات منطقه دانست و خاطرنشان کرد: در برنامه امسال شرکت توانیر درخصوص روشنایی ورودی روستا یا تعویض تیرهای برق هیچ برنامه ای ندارد.
,در پایان این جلسه از تعدادی دهیاران موفق و خبرنگاران تقدیر شد.
,/انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه