مدیرعامل منطقه آزاد قشم:
اجازه نمی دهیم اقدامی برای خدشه دارکردن محیط زیست صورت گیرد
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت : اجازه نمیدهیم اقدامی برای خدشه دارکردن محیط زیست صورت گیرد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قشم آزاد ، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در آئین همایش ژئوپارک قشم که در سالن همایش های مجتمع ارسلان لافت برگزار شده با تاکید بر نقش محیط زیست در جامعه گفت : سازمان منطقه آزاد قشم این اجازه را نمی دهد که گروهی محیط زیست این جزیره را خدشه دار کنند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
وی افزود : جزیره قشم از مزیت های فراوان طبیعی از جمله ژئوسایت های ژئوپارک قشم که در خاورمیانه کم نظیر است برخوردار می باشد و باید با مدیریت صحیح از این فرصت استثنایی با هدف کمک به توسعه گردشگری و تقویت اقتصاد جوامع محلی استفاده کرد .
,,
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم بیان کرد : سازمان منطقه آزاد قشم با تغییر رویکرد خود در پی تقویت گردشگری سلامت محور در این جزیره بدون اینکه به محیط زیست خدشه وارد شود، می باشد.
,,
وی با تاکید براینکه بسترهای لازم برای ثبت ژئوپارک قشم براساس قوانین و مقررات سازمان یونسکو با جدیت دنبال می شود ، گفت : برای جذب گردشگران داخلی و خارجی باید از مزیت های ژئوپارک قشم به عنوان تنها ژئوپارک خاورمیانه با ثبت جهانی آن بهره برداری کنیم.
,]
ارسال دیدگاه