مدیر کل جهاد کشاورزی استان ایلام خبر داد؛

پیشرفت 60 درصدی کشتارگاه مرغ آبدانان

پیشرفت 60 درصدی کشتارگاه مرغ آبدانان
مدیر کل جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: کشتارگاه مرغ آبدانان هم اکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد وبه گفته مسئولین ، پیش بینی می شود در سال 94 به بهره برداری برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آبدانان خبر، کشتارگاه مرغ پارچین شهرستان آبدانان در زمینی به مساحت 25 هزار متر مربع در تاریخ 93/3/25 با حضور مقامات استانی ومحلی کلنگ زنی در حال احداث می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آبدانان خبر,

این کشتارگاه  که سال 1390 پروانه تاسیس خود را در زمینه کشتار مرغ،پودر ضایعات کشتارگاهی و احشاء خوراکی از مدیریت صنایع کشاورزی دریافت نموده است .

به گفته "سهراب پسندیده" مدیر صنایع کشاورزی استان ایلام،  اعتبار تخصیصی مصوب به این پروژه 40 میلیارد ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی  به عاملیت بانک سپه جهت احداث می باشد که با احتساب آورده شخصی حجم سرمایه گذاری در این پروژه به 58 میلیارد ریال می رسد.
"عبدالرضا بازدار" مدیر کل جهاد کشاورزی استان ایلام اظهار کرد: این پروژه هم اکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گفته مسئولین ، پیش بینی می شود در سال 94 به بهره برداری برسد.

با راه اندازی وبهره برداری از این واحد صنعتی، اشتغالزایی برای 47 نفر بصورت مستقیم وبیش از 90 نفر بصورت غیر مستقیم انجام خواهد گرفت و با جذب 11 هزار تن مواد خام در سال،حدود 8 هزار تن گوشت مرغ،ضایعات کشتارگاهی واحشاءخوراکی تولید می شود که باعث رونق صنعت مرغداری در استان خواهد شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ف
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه