گردانندگان سایت غیرمجاز فروش نرم افزار در دام پلیس فتا گرفتار شدند

گردانندگان سایت غیرمجاز فروش نرم افزار در دام پلیس فتا گرفتار شدند
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان از شناسایی سایتی با ماهیت کلاهبرداری از طریق فروش محصولات تلفن های همراه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، سرهنگ امینی در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: پیرو رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی سایتی با ماهیت کلاهبرداری از طریق فروش نرم افزارهایGPS برای گوشی های تلفن همراه شناسایی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

وی گفت: این سایت با عناوین اغوا کننده قیمت های بسیار پایین فروش یا فروش با قیمت های استثنایی مشتریان ساده لوح را فریب می داد و محصولات معتبر نرم افزارهای GPS را که عموماً قیمت های بالایی دارند، تبلیغ می کرد.

,

امینی اظهار کرد: در این گونه سایت ها با تبلیغات فروش با قیمت پایین تر از محصولات اصلی افراد را مجاب به خرید محصولاتشان می کنند اما پس از خرید از این سایت ها هیچگونه محصولی برای خریدار ارسال نمی شود.

,

وی از شهروندان خواست، ضمن هوشیاری در خریدهای اینترنتی دقت نمایند از فروشگاه های معتبر و فروشگاه هایی که مجوز E-namad را اخذ کرده و نشان آن را در سایت خود گذاشته اند، خرید کنند و در صورت مواجهه با چنین سایت هایی مراتب را سریعاً از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش یا با شماره تلفن 0812182675 تماس حاصل نمایند.

, www.cyberpolice.ir,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه