مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه:

چاه آب شرب شهرستان صحنه در هفته دولت به بهره برداری می رسد

چاه آب شرب شهرستان صحنه در هفته دولت به بهره برداری می رسد
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه از بهره برداری چاه آب شرب صحنه به مناسبت هفته دولت خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از امروله، " کیاست امیریان " از بهره برداری چاه آب شرب شهرستان صحنه به مناسبت هفته دولت خبر داد و اظهار داشت: با اجرایی شدن این پروژه مشکلات آب شرب این منطقه برطرف خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امروله، , امروله,

 

,

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه ادامه داد: حفاری و تجهیز چاه آب شرب صحنه به میزان 50 لیتر در ثانیه با هزینه اجرای 6.5 میلیارد ریال به اتمام رسیده است.

,

 

,

امیریان خاطر نشان کرد: پشتوانه اصلی اجرای برنامه‌های دولت، حضور مردم و حمایت‌های بی‌دریغ آنان از دولت‌مردان است.

,

 

,

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه در پایان گفت: عملیات اجرایی سامانه انتقال و شبکه آبیاری پایاب سد "شرف‌شاه" با هدف آبیاری 4800 هکتار اراضی با اشتغال‌زایی 1000 نفر در سال و با برآورد هزینه 1700 میلیارد ریال در این هفته آغاز خواهد شد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه