تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع):

باید راهی پیدا کنیم تا احیای امر به معروف در جامعه از بن بست خارج شود

باید راهی پیدا کنیم تا احیای امر به معروف در جامعه از بن بست خارج شود
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: باید در مدت باقی‌مانده تا اجلاسیه برای پررنگ کردن این فریضه الهی جلساتی داشته باشیم زیرا این دو فریضه بزرگ الهی در جامعه ما متروک شده و رخت بر بسته است باید متوجه باشیم که احیای امر به معروف و نهی از منکر به عوامل متعددی وابسته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرویس فرهنگی شیرازه، منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اجلاسیه بین‌المللی پیرغلامان حسینی به دلیل نام امام حسین(ع) با سایر اجلاسیه‌ها متفاوت به نظر می‌رسد، گفت: درست است که اجلاس به معنای نشست، تدبیر و برنامه‌ریزی است اما پیامد این اجلاسیه حقیقتاً باید به تأسی از امام حسین(ع) اقدامی همگانی، خودجوش و اثرگذار در جامعه اسلامی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ه نقل از سرویس فرهنگی شیرازه، منتخب مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اجلاسیه بین‌المللی پیرغلامان حسینی به دلیل نام امام حسین(ع) با سایر اجلاسیه‌ها متفاوت به نظر می‌رسد، گفت: درست است که اجلاس به معنای نشست، تدبیر و برنامه‌ریزی است اما پیامد این اجلاسیه حقیقتاً باید به تأسی از امام حسین(ع) اقدامی همگانی، خودجوش و اثرگذار در جامعه اسلامی باشد. , سرویس فرهنگی شیرازه, شیرازه,

آیت‌الله سیدعلی اصغر دستغیب در نشست هماهنگی سیزدهمین اجلاسیه بین‌المللی پیرغلامان حسینی با تأکید بر اینکه باید از پیام‌ها و اهداف مقدس امام حسین(ع) در این اجلاسیه استفاده شود، اظهار کرد: یک نکته مهم حالت بریدگی از دنیاست یعنی کسی که واقعاً پیرغلام امام حسین(ع) است، حقیقتاً پیرغلام اهل دنیا نباشد و از چنین افرادی در این اجلاسیه تجلیل شود.

, آیت‌الله سیدعلی اصغر دستغیب در نشست هماهنگی سیزدهمین اجلاسیه بین‌المللی پیرغلامان حسینی با تأکید بر اینکه باید از پیام‌ها و اهداف مقدس امام حسین(ع) در این اجلاسیه استفاده شود، اظهار کرد: یک نکته مهم حالت بریدگی از دنیاست یعنی کسی که واقعاً پیرغلام امام حسین(ع) است، حقیقتاً پیرغلام اهل دنیا نباشد و از چنین افرادی در این اجلاسیه تجلیل شود. ,

وی تصریح کرد: ‌ باید تلاش بر این باشد که آن دینداری که مدنظر امام حسین(ع) زیاد شود یعنی در عصر حاضر، کسی که نقش امامت و رهبری جامعه را به عهده دارد، اصحابی داشته باشد که اگر به اصحاب امام حسین (ع) نرسند اما نازل منزله آن‌ها باشد و این امری واقعی است و شعاری نیست و باید این‌گونه باشد که یاران امام حسین(ع) امروز باید جان خود را برای کسی که پرچم آن حضرت را در دست دارد، فدا کنند.

, وی تصریح کرد: ‌ باید تلاش بر این باشد که آن دینداری که مدنظر امام حسین(ع) زیاد شود یعنی در عصر حاضر، کسی که نقش امامت و رهبری جامعه را به عهده دارد، اصحابی داشته باشد که اگر به اصحاب امام حسین (ع) نرسند اما نازل منزله آن‌ها باشد و این امری واقعی است و شعاری نیست و باید این‌گونه باشد که یاران امام حسین(ع) امروز باید جان خود را برای کسی که پرچم آن حضرت را در دست دارد، فدا کنند. ,

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) گفت: باید تلاش کنیم تا اصحاب امام حسین(ع) در عصر حاضر زیاد شوند و این می‌تواند خروجی و نتیجه این اجلاسیه باشد.

, تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) گفت: باید تلاش کنیم تا اصحاب امام حسین(ع) در عصر حاضر زیاد شوند و این می‌تواند خروجی و نتیجه این اجلاسیه باشد. ,

وی در ادامه با یادآوری اینکه یکی از اهداف مقدس امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر بوده است، گفت: باید در مدت باقی‌مانده تا اجلاسیه برای پررنگ کردن این فریضه الهی جلساتی داشته باشیم زیرا این دو فریضه بزرگ الهی در جامعه ما متروک شده و رخت بر بسته است و این مسئله تعارف ندارد هرچند با تأسیس نظام جمهوری اسلامی اساس منکر از بین رفته و اساس معروف برقرار است اما باید متوجه باشیم که احیای امر به معروف و نهی از منکر به عوامل متعددی وابسته است.

, وی در ادامه با یادآوری اینکه یکی از اهداف مقدس امام حسین(ع) امر به معروف و نهی از منکر بوده است، گفت: باید در مدت باقی‌مانده تا اجلاسیه برای پررنگ کردن این فریضه الهی جلساتی داشته باشیم زیرا این دو فریضه بزرگ الهی در جامعه ما متروک شده و رخت بر بسته است و این مسئله تعارف ندارد هرچند با تأسیس نظام جمهوری اسلامی اساس منکر از بین رفته و اساس معروف برقرار است اما باید متوجه باشیم که احیای امر به معروف و نهی از منکر به عوامل متعددی وابسته است. ,

آیت‌الله دستغیب با بیان اینکه قیام، بهترین شیوه جهت یک حرکت به سمت انجام امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: این اجلاسیه می‌تواند گامی مؤثر برای این حرکت باشد و باید راهی پیدا کنیم تا احیای امر به معروف در جامعه از بن بست خارج شود بنابراین نتیجه و خروجی این اجلاسیه باید ساماندهی امربه معروف و نهی از منکر باشد.

, آیت‌الله دستغیب با بیان اینکه قیام، بهترین شیوه جهت یک حرکت به سمت انجام امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: این اجلاسیه می‌تواند گامی مؤثر برای این حرکت باشد و باید راهی پیدا کنیم تا احیای امر به معروف در جامعه از بن بست خارج شود بنابراین نتیجه و خروجی این اجلاسیه باید ساماندهی امربه معروف و نهی از منکر باشد. ,

عضو مجلس خبرگان رهبری، نام امام حسین(ع) را عاملی جهت ایجاد انسجام، وحدت و برادری دانست و گفت: در ایام عاشورا و محرم همگان یک نام واحد به زبان می‌آورند و آن نام امام حسین(ع) است بنابراین باید از این وحدت استفاده کنیم.

, عضو مجلس خبرگان رهبری، نام امام حسین(ع) را عاملی جهت ایجاد انسجام، وحدت و برادری دانست و گفت: در ایام عاشورا و محرم همگان یک نام واحد به زبان می‌آورند و آن نام امام حسین(ع) است بنابراین باید از این وحدت استفاده کنیم. ,

وی بر لزوم همکاری تمام هیئت‌های مذهبی برای برگزاری اجلاسیه تأکید و خاطرنشان کرد: باید ترتیبی اتخاذ شود تا تمام هیئت‌های مذهبی با سلیقه‌های متفاوت به هر نحو ممکن در برگزاری این جلاسیه حضور داشته باشند.

, وی بر لزوم همکاری تمام هیئت‌های مذهبی برای برگزاری اجلاسیه تأکید و خاطرنشان کرد: باید ترتیبی اتخاذ شود تا تمام هیئت‌های مذهبی با سلیقه‌های متفاوت به هر نحو ممکن در برگزاری این جلاسیه حضور داشته باشند.,
 
,

 

,
 
,

 

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه