در گفتگو با رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان شیروان؛
بهره برداری و کلنگ زنی 5 پروژه ورزشی در هفته دولت
علی خالق زاده؛ رئیس اداره ورزش و جوانان شیروان گفت: در هفته دولت امسال از 3 طرح بهره برداری و 2 طرح نیز کلنگ زنی می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان، "علی خالق زاده بیگ" اظهار داشت: در هفته دولت امسال 3 طرح ورزش افتتاح می شوند و 2 طرح ورزشی دیگر نیز کلنگ زنی می شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی شیروان,وی گفت: زمین فوتسال با چمن مصنوعی، زمین والیبال ساحلی و زمین تنیس خاکی در این هفته به بهره برداری می رسد.
,خالق زاده افزود: سالن چند منظوره آزادی با 4 سالن برای بوکس، جودو، رزمی و بدنسازی با اعتباری بالغ بر 13 میلیارد ریال در این هفته کلنگ آن به زمین زده می شود.
,وی در ادامه گفت: کلنگ گود کشتی با چوخه نیز در این هفته به زمین زده خواهد شد و برای این پروژه مهم ورزشی نیز 7 میلیارد و 500 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
,به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیروان، امسال همزمان با هفته گرامی داشت دولت 70 طرح عمرانی در شهرستان شیروان افتتاح و به بهره برداری میرسند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه