کاپ طلایی کیک بوکسینگ جهان در دستان یک پدر آزاده+عکس
ورزشکار اهل انگوت، کاپ طلای قهرمانی خود در مسابقات بین المللی کیک بوکسینگ کشور جمهوری آذربایجان را به پدر آزاده اش اهدا کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، هاشم نورزاد ورزشکار اهل روستای آقامحمدبیگلو (از توابع شهر انگوت) که چندی پیش در مسابقات بین المللی کیک بوکسینگ کشور جمهوری آذربایجان (باکو) موفق به کسب کاپ طلا و کمربند قهرمانی این مسابقات شده بود، کاپ قهرمانی خود را به پدر آزاده اش اهدا کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , آران مغان, آران مغان, آران مغان, ،,همزمان شدن روز مسابقه نورزاد در کشور جمهوری آذربایجان با سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی باعث شد تا وی بعد از کسب مقام قهرمانی، به محض رسیدن به زادگاهش آن را به پدر آزاده اش مسلم نورزاد اهدا کند.
,وی در وزن 57 کیلوگرم با شکست حریفانی از کشورهای کره جنوبی، ژاپن، آلمان، ترکیه، چین، یونان، فیلیپین، ترکمنستان و جمهوری آذربایجان موفق به کسب کاپ طلا و کمربند قهرمانی شده بود.
,,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه