مدیر کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان اعلام کرد:
آثار خوشنویسی نوجوان کامیارانی در جشنواره رضوی برگزیده شد
جشنواره رضوی مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور در بخش های خوشنویسی، نقاشی، مشاعره، داستان کوتاه، قصه گویی، کتابسازی و نشریه دیواری برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهو خبر؛ "مهری اسدی" مدیر کانون پرورش فکری کودکان نوجوانان کامیاران صبح امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما از موفقیت نوجوان کامیارانی در "جشنواره رضوی کانون های پرورش فکری" سراسر کشور خبرداد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,اسدی در این باره اظهار داشت: جشنواره رضوی مراکز سراسر کشور در بخش های مختلف و از جمله خوشنویسی، نقاشی، مشاعره، داستان کوتاه، قصه گویی، کتابسازی و نشریه دیواری برگزار شد و آثار کودکان و نوجوانان مرکز کامیاران نیز برای شرکت در جشنواره به دبیرخانه ارسال شد.
,وی با اشاره به شرکت بیشتر اعضای کانون های سراسر کشور در بخش های مختلف جشنواره رضوی ابراز داشت: این جشنواره توانست که مخاطبان فراوانی را جذب نماید و طبق آمار اعلام شده بسیاری از اعضای کانون های پرورش فکری سراسر کشور در این بخش ها شرکت داشته و آثار خود را ارائه داده اند.
,مدیر کانون پرورش فکری کامیاران درباره نفر برتر در خوشنویسی گفت: در بخش خوشنویسی رضوی "فرشیدعلیمرادی" از مرکز فرهنگی هنری کامیاران در جمع نفرات برتر برگزیده قرار گرفت.
,اسدی در پایان بر تاثیرات مثبت جشنواره های مذهبی و آیینی اشاره کرد و برخاستگاه وجودی این گونه مراسم ها را در درون جستجوگر کودکان و نوجوانان تاکید کرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه