در جلسه کمیته زیست شهری مطرح شد :
مدیریت شهری در ساخت شهر گرگان نقشی نداشت
رئیس کمیسیون نظارت و بازرسی شورای شهر گرگان گفت : متاسفانه بدون حضور مدیریت شهری شهر گرگان ساخته شد و به همین علت امروز شاهد نابسامانی هایی در داخل شهر هستیم .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ؛ مهندس محمدرضا سبطی رئیس کمیسیون بازرسی و نظارت بر شکایات شورای شهر گرگان صبح امروز در جلسه کارگروه زیست شهری شورای شهر گرگان اظهار داشت : با توجه به اینکه در زمان ساخت شهر گرگان مدیریت شهری و سیاستگزاری در این حوزه وجود نداشت مشکلاتی برای شهر ایجاد شده است .
, شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما,سبطی با بیان اینکه طرح جامع شهر گرگان به دنبال رفاه مردم است خاطرنشان ساخت : برای ارائه خدمات عمومی بهتر باید محورهای جدیدی ایجاد شود تا دسترسی مردم به نیازهایشان را تسهیل کند .
,وی به ترافیک و مسیر شلوغ خیابان جمهوری گرگان اشاره کرد و بیان داشت : باید جایی را برای ساماندهی نمایشگاههای اتومبیل در نظر بگیریم تا آنها با برند خود آنجا حضور یابند ولی این اتفاق هنوز نیفتاده و ما هر روز شاهد ترافیک سنگین در این محور مخصوصا ظهر ها و عصرها هستیم .
,رئیس کمیسیون نظارت و بازرسی شورای شهر گرگان تصریح داشت : چیزی که در حال حاضر ما را نگران کرده ساخت محورهای جدیدی و غیر مجازی است که به نابسامانی شهر افزوده است .
,مردم شورا را در انجام امور یاری کنند
, مردم شورا را در انجام امور یاری کنند,رئیس کمیسیون خدمات شهری ، فضای سبز و زیست شهری شورای شهر گرگان نیز در این جلسه اظهار داشت : ما مخالف کسب و کار نیستیم اما باید طوری باشد که برای رفاه مردم و ترافیک ماشین ها مشکلی ایجاد نکند و در این مورد باید با خرد جمعی مشکل را حل کنیم .
,محمد ابراهیم جرجانی گفت : پروژه شهربازی و تله کابین هنوز در حد حرف باقی مانده و باید مردم و بخش خصوصی نیز به یاری شورا بیایند تا هر چه زودتر شاهد شروع بکار این دو پروژه خوب در شهر گرگان باشیم .
,وی با بیان اینکه حضور مردم در صحن شورا و مشارکت در امور می تواند به شورا کمک کند عنوان کرد : مردم باید عملکرد شورا را زیر نظر داشته باشند و نظرات و پیشنهادات خود را بدهند و ما در ساماندهی فضاهای شهری و ... حتما از نظرات سازنده استفاده می کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه