همزمان با هفته دولت؛
موزۀ مردم شناسی شهرستان بردسکن افتتاح شد + عکس
در چهارمین روز از هفتۀ دولت، موزۀ مردم شناسی شهرستان بردسکن افتتاح شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از صبح بردسکن، در چهارمین روز از هفتۀ دولت، همزمان با سالروز میلاد با سعادت امام رضا (ع)، موزۀ مردم شناسی در محل ادارۀ میراث فرهنگی شهرستان بردسکن، با حضور برات علی نیا ،فرماندار بردسکن، و جمعی از مسئولین نهاد های دولتی بردسکن، افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح بردسکن، ,محسن صابری رئیس ادارۀ میراث فرهنگی در حاشیه افتتاح این موزه در گفتگو با خبرنگار ما اذعان کرد: از اواخر سال 1392 مقدمات تشکیل موزه مردم شناسی فراهم شده است که با خرید ساختمان و طراحی و مرمت و تجهیز مبلغ دویست و پنجاه میلیون هزینه شده است.
,وی افزود: این موزه از چهار غرفه شامل: غرفه حلوا پزی(فنون و مشاغل سنتی)، کلاه مالی(فنون و مشاغل سنتی)، خانه باغ کشمشی-تهیه شیره انگور و پخت و پزسنتی(آداب و رسوم سنتی) و غرفه خانه سنتی و شب چله تشکیل شده است.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه