رعد وبرق در عجب شیر یک کشته و چهار زخمی برجای گذاشت
بر اثر برخورد صاعقه با 5نفر روستائیان بارازلو بخش قلعه چای ، یک نوجوان ۱۶ ساله در دم جان سپرد و 4 تن از همراهان او زخمی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، محسن قادری درگفتگو باخبرنگار فرهنگ عجب شیر بیان داشت : متاسفانه عصر روز سه شنبه بر اثر برخورد صاعقه با سه نفر از روستائیان بارازلو عجب شیر، یک نوجوان ۱۶ ساله فوت کرده و ۴ تن از همراهان او نیز در حال درو کردن گندم در مزرعه خود در روستای بارازلو بودند که دچار این حادثه شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر, فرهنگ عجب شیر,رییس شبکه بهداشت و درمان عجب شیر با بیان اینکه مجروحین پس از انجام اقدامات اولیه در بیمارستان امام خمینی (ره ) این شهرستان به بیمارستان امام رضا (ع) تبریز منتقل شدند خاطر نشان کرد : حال سه نفر از مجروحین مساعد و حال یک نفر وخیم است.
,شب سه شنبه هوای شهرستان عجب شیر با وزش باد ،رعد و برق و بارش باران همراه بود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه