فرماندار پارسیان:

مسئولان باید پاسخگوی مردم باشند

مسئولان باید پاسخگوی مردم باشند
فرماندار پارسیان در جمع دهیاران و شوراهای اسلامی بخش کوشکنار گفت: مسئولین باید پاسخگوی نیازهای مردم باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پارسیان خبر ، نشست صمیمی فرماندار پارسیان و جمعی از مسئولین ادارات پارسیان در مسجد جامع روستای برکه دکاء بمناسبت هفته دولت و بررسی مسائل و رفع مشکلات اهالی روستای برکه دکاء و بخش کوشکنار برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پارسیان خبر, نشست صمیمی فرماندار پارسیان و جمعی از مسئولین ادارات پارسیان در مسجد جامع روستای برکه دکاء بمناسبت هفته دولت و بررسی مسائل و رفع مشکلات اهالی روستای برکه دکاء و بخش کوشکنار برگزار شد.,

 

,

رادمهر فرماندار پارسیان در این نشست گفت: دولت تدبیر و امید طی دو سال گذشته در همه عرصه های اقتصادی ،اجتماعی و سیاسی بویژه سیاست خارجی بسیار موفق عمل کرده و دستاوردهای ارزشمندی را بدست آورده است.

,

 

,

وی افزود: در دولت تدبیر و امید اقدامات مطلوبی در راستای توسعه و پیشرفت کشور در دورترین نقطه کشور اقدامات خوبی انجام شده است.

,


وی با عنوان ‘دولت تدبیر و امید، دولت همدل مردم’ اظهار داشت : فعالیت ها و اقدامات دستگاه های اجرایی و ارتباط و ملاقات های مردم با مسئولان باید در راستای تقویت پاسخگویی به اقشار مختلف مردم اجرا شود.

,
,

 

,

رئیس شورای اداری شهرستان پارسیان ، پیروزی عزتمندانه در مذاکرات هسته ای  راازدستاوردهایارزشمنددولتتدبیروامید خواند و ادامه داد: پیروزی در مذاکرات هسته ای نشان دهنده اقتدار دولت دکتر روحانی بود که جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی را در دنیا به اثبات رساند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه