مدیر جهاد کشاورزی دیلم خواستار شد؛

تسریع در پرداخت تسهیلات صیادان و پرورش‌ دهندگان میگو

تسریع در پرداخت تسهیلات صیادان و پرورش‌ دهندگان میگو
مصطفی قائدی در نشست شورای اداری دیلم با تأکید بر تعامل بین بانک‌ها و پرورش‌ دهندگان میگو و تعاونی صیادان در جهت پرداخت و بازپرداخت به‌موقع تسهیلات، پیگیری و روان‌سازی بازپرداخت تسهیلات پرورش‌ دهندگان سایت پرورش میگو بویرات را ضروری دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر دیلم؛ ائدی بیان کرد: امیدواریم که شاهد رشد و رونق هر چه بیشتر فعالیت‌های مرتبط با بخش شیلات در شهرستان دیلم باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,

قائدی خواستار همکاری مؤثر و سازنده اتحادیه سایت پرورش میگو بویرات با اداره دامپزشکی شهرستان به‌منظور رعایت اصول ایمنی و بهداشتی در استخرها و مزارع پرورش میگو  شد.

,

 همچنین در این نشست که همزمان با بزرگداشت هفته دولت و به مناسبت روز کارمند در سالن پیامبر اعظم(ص) شهرستان دیلم با حضور امام‌جمعه شهرستان، فرماندار، مدیران و روسای دستگاه‌های اجرایی  و کارمندان نمونه دستگاه‌ها برگزار شد، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دیلم به‌ عنوان یکی از سه دستگاه اجرایی برتر شهرستان دیلم معرفی و لوح سپاس به مصطفی قائدی مدیر جهاد کشاورزی آن شهرستان اعطا شد.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه