رئیس مرکز بهداشت شماره 2 مشهد خبرداد؛

یک چایخانه غیر مجاز در مشهد پلمپ شد

یک چایخانه غیر مجاز در مشهد پلمپ شد
رئیس مرکز بهداشت شماره 2 مشهد بیان کرد: به دنبال شکایت مردمی وگزارش بازرسین بهداشت محیط درخصوص طبخ و عرضه مواد غذایی در چایخانه غیر مجاز واقع در گلشهر ،پس از اخذ مجوز ورود و پلمپ از مجتمع قضایی با همکاری نیروی انتظامی ازمحل، بازرسی  بهداشتی بعمل آمد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی اصغر محمودی رئیس مرکز بهداشت شماره 2 مشهد در گفتگو با خبرنگار نبض شهر، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این مکان که در شرایطی کاملا غیر بهداشتی و بدون مجوز در محیطی مخفیانه، بدون تابلو و دور از نظارت بازرسین بهداشتی ، مبادرت به پذیرش مشتری و طبخ غذا می نمود توسط تیم  بازرسی مشترک  واحد بهداشت محیط و نیروی انتظامی مورد بازرسی قرار گرفت. وی اعلام داشت: درجریان بازرسی شرایط بهداشت فردی و محیط این واحد بسیار نامناسب و بحرانی بود که محل فوق طبق دستور مقام محترم قضایی پلمپ و پرونده  این متخلف جهت پیگیری قانونی به مراجع قضایی ارجاع گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علی اصغر محمودی رئیس مرکز بهداشت شماره 2 مشهد در گفتگو با خبرنگار , نبض شهر, ، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این مکان که در شرایطی کاملا غیر بهداشتی و بدون مجوز در محیطی مخفیانه، بدون تابلو و دور از نظارت بازرسین بهداشتی ، مبادرت به پذیرش مشتری و طبخ غذا می نمود توسط تیم  بازرسی مشترک  واحد بهداشت محیط و نیروی انتظامی مورد بازرسی قرار گرفت. وی اعلام داشت: درجریان بازرسی شرایط بهداشت فردی و محیط این واحد بسیار نامناسب و بحرانی بود که محل فوق طبق دستور مقام محترم قضایی پلمپ و پرونده  این متخلف جهت پیگیری قانونی به مراجع قضایی ارجاع گردید.,

محمودی در ادامه ضمن اعلام آمادگی تیمهای بازرسی بهداشت محیط درطرح تشدید و کنترل اماکن تولید وعرضه موادغذایی، از شهروندان خواست، از مراجعه به محل های عرضه مواد غذایی فاقد تابلو و بدون مجوز خودداری نمایند و قبل ازمراجعه به این اماکن برای حفظ سلامتی خود، از بهداشتی بودن آن اطمینان حاصل نمایند .

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه