امام جمعه تالش ؛
نباید مسئولان شورای نگهبان را زیر سوال ببرند
امام جمعه تالش گفت : مردم ما هوشیارند و می دانند که دولت های استکباری از بازگشایی سفارت خانه خود قصد خیر ندارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مریان خبر ، حجت الا سلام انصاری امام جمعه تالش در خطبه های دوم نماز جمعه تالش با یادآوری هشتم شهریور سالروز شهادت شهیدان و رجایی گفت : در این روز دو تن از بهترین فرزندان انقلاب به شهادت رسیدند، اینها مردانی بزرگ بودند که باید مرگ بزرگ داشته باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,منافقان از صدر اسلام ضربه های بزرگی را بر پیکره اسلام وارد کرده اند و در انقلاب ما هم این منافقان دستشان به خون های زیادی آلوده شد .
,وی در ادامه با اشاره به بازگشایی مجدد سفارت انگلیس ، فرمایشات مقام معظم رهبری را یادآوری کرده و افزود نباید اجازه نفوذ دشمنان را بدهیم .
,انصاری کار انگلیس را تفرقه انگیزی نامید و گفت : روباه پیر به تفرقه انگیزی معروف است ، امروز هم دولت های استکباری دنبال این هستند که سفارتخانه های خود را بازگشایی کنندولی مردم ما هوشیار هستند و می دانند که آنها قصد خیر ندارند.
,امام جمعه تالش با اشاره به دیدارهای مقام معظم رهبری در هفته گذشته ، مهمترین مطالبه رهبری را مطالبات فرهنگی نامید.
,وی نکات مهم سخنان رهبری را عدم اطمینان به کشور های خارجی ، ایجاد تمدن اسلامی و تولید ملی بر شمرد.
,حجت الاسلام انصاری تعضیف نهاد شورای نگهبان را به صلاح کشور نداست و افزود افراد و جریان های سیاسی در گذشته هم از این حرف های گفته بودند.
,بعضی از مسئولان از نظارت استصوابی شورای نگهبان را زیر سئوال می برند که این به صلاح نیست .
,امام جمعه تالش در پایان خطبه خود گفت : مصوبات مجلس اگر به تایید این شورا نرسد به قانون تبدیل نمی شود ، این جور تفاسیر درست نیست و شورا نگهبان اختیار دارد و می تواند بعضی احراز صلاحیت را رد کند.
,علی فتح الهی فرماندار تالش پیش سخنران خطبه های نماز جمعه امروز تالش بود .
,انتهای پیام /ج
]
ارسال دیدگاه