در روز دیدار مردم با مسئولان ؛
دیدار مدیران با مدیران به جای دیدار مدیران با مردم !
روز جمعه در تالش به روز دیدار مردم و مسئولان شهرستان تالش اختصاص یافته بود،ما در این روز مسئول خیلی دیدیم ولی اثری از مردم نبود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مریان خبر ، در پنجمین روز از هفته دولت طبق سین برنامه های هفته دولت در تالش برای امروز صبح جمعه دیدار چهره به چهره مردم و مسئولان شهرستان در نظر گرفته شده بود .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,ولی امروز فقط مدیران تشریف داشتندو از مردم خبری نبود.
,,
این عدم حضور مردم را به فال نیک می گیریم چرا که خوشبختانه در تالش مردم هیچ مشکلی ندارند که در این مجلس حضور یابند و مشکلات را به مدیران انعکاس بدهند.
,ولی وقتی از مردم جویا شدیم که چرا در این دیدار حضور نداشتند از اطلاع نداشتن از این دیدار خبر دادند .
,در آخز ما نمی توانیم به مدیران خرده بگیرم چرا اطلاع رسانی درباره این دیدار نشده بود و یا حتی یک پارچه نوشته که دلیل حضور مسئولان در مسجد جامع را اطلاع دهد نبود چرا که این هفته به این عزیران تعلق دارد و یک روز از این هفته می تواند به دیدار مسئولان با یکدیگر اختصاص یابد و نه دیدار مسئولان با مردم .
,انتهای پیام /ج
]
ارسال دیدگاه