در داوری اولیه جشنواره جوان خوارزمی؛
طرح دانش آموز گلبافی در مرحله کشوری برگزیده شد
دبیر جشنواره خوارزمی شهر گلباف گفت: طرح کنترل هوشمند خودرو به هنگام خواب آلودگی و سکته راننده که توسط دانش آمو گلبافی طراحی شده است در مرحله داوری اولیه به عنوان برگزیده کشوری انتخاب شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بتول خواجویی در گفت و گو با خبرنگار " پایگاه اطلاع رسانی بوتیا " با بیان اینکه 4 طرح دانش آموزان گلبافی به مرحله کشوری جشنواره جوان خوارزمی راه پیدا کرده اند گفت: از 8 طرحی که دانش آموزان شهر گلباف در جشنواره خوارزمی ارائه کردند، 4 طرح به مرحله کشوری راه پیدا کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بتول خواجویی در گفت و گو با خبرنگار " , پایگاه اطلاع رسانی بوتیا, " با بیان اینکه 4 طرح دانش آموزان گلبافی به مرحله کشوری جشنواره جوان خوارزمی راه پیدا کرده اند گفت: از 8 طرحی که دانش آموزان شهر گلباف در جشنواره خوارزمی ارائه کردند، 4 طرح به مرحله کشوری راه پیدا کرده است.,دبیر جشنواره خوارزمی شهر گلباف افزود: این 4 طرح شامل تب سنج هوشمند که طراح آن سید محمد حسینی دانش آموز کلاس دوم رشته برق است و طرح بررسی علل کم آبی در کرمان که طراحان آن فاطمه زمان آبادی و فریبا پور عباسی هستند.
,وی تصریح کرد: طرح کنترل هوشمند خودرو به هنکام خواب آلودگی و سکته راننده با طراحی ریحانه کدخدا ده خانی و سنا حسن زاده و طرح ابداعی در استفاده آسان از قطره چکان چشمی که طراحان آن ریحانه کدخدا ده خانی و معصومه محمدی بودند، دو طرح دیگری است که در مرحله استانی به عنوان برگزیده انتخاب شدند و به مرحله کشوری راه پیدا کردند.
,مدیر پژوهش سرای پیامبر اعظم شهر گلباف خاطر نشان کرد: به طور کلی هر چهار طرح در مرحله داوری کشوری قرار دارند ولی طرح کنترل هوشمند خودرو به هنگام خواب آلودگی و سکته راننده در مرحله داوری اولیه به عنوان برگزیده کشوری انتخاب شده است.
,خواجویی در پایان اظهار کرد: در چهاردهمین دوره جشنواره جوان خوارزمی نیز طرح یکی از دانش آموزان گلباف مقام چهارم کشور را به خود اختصاص داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه