یاداشت/

فروش لوازم تحریر اشاعه دهنده فرهنگ غرب و غفلت مسئولین

فروش لوازم تحریر اشاعه دهنده فرهنگ غرب و غفلت مسئولین
استفاده کودکان از لوازم تحریر غربی آنها را هر روز بیش از پیش به فرهنگ غرب متمایل و از فرهنگ اصیل ایرانی دور می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درگزخبر، با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، هیجان حضور در کلاس های درس محصلان و خانواده آنان را فرا می گیرد. با نگاهی به بازار لوازم تحریر، کیف، کفش و کتاب می توان به راحتی این اشتیاق را در آنان دید. اما متاسفانه آن چیزی که برای خانواده ها نا خوشایند است موضوع گرانی می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از , درگزخبر, ، با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی، هیجان حضور در کلاس های درس محصلان و خانواده آنان را فرا می گیرد. با نگاهی به بازار لوازم تحریر، کیف، کفش و کتاب می توان به راحتی این اشتیاق را در آنان دید. اما متاسفانه آن چیزی که برای خانواده ها نا خوشایند است موضوع گرانی می باشد.,

البته اهمیت خرید لوازم تحریر بر کسی پوشیده نیست ؛ چراکه این ابزار علاوه بر محیا کردن شرایط آموزش و اشتیاق به تحصیل نقش مهمی در تحول افکار محصلان ایفا می کند.

,

با درک اهمیت این موضوع، همزمان با موج ورود لوازم و وسایلی که منقش به تصاویر شخصیت‌ها و قهرمانان توهمی به کشور، سبب توجه به تولیدات داخلی لوازم تحریر با محوریت فرهنگ اسلامی-ایرانی شده است اما متاسفانه در این بین لوزام تحریر چینی دارای قیمت پایین تر و ظاهر جذابتری می باشد. این تصاویر که عموما به شخصیتهای و اسطوره های کارتونی و غربی مربوط می باشد؛ هر روز در کیف فرزندان جای بیشتری اشغال می کنند.

,

به گفته بسیاری از جامعه شناسان و روانشناسان استفاده کودکان از محصولات مبلغ فرهنگی غرب و دیدن هر روزه این محصولات، محصلان را هر چه بیشتر به فرهنگ پوشالی غرب علاقه مند و از فرهنگ اصیل ایرانی دور می‌کند، اتفاقی که در صورت عدم رسیدگی به آن توسط مسئولین پیامدهای نا مطلوب فرهنگی را برای آینده کشور در پی خواهد داشت؛ چرا که عموما این تصاویر الگوهای نامناسبی را برای نسل جدید معرفی می کنند؛ معرفی این الگوها توسط لوازم تحریر  باعث خواهد شد تا دانش آموزان امروز و جوانان فردا نسبت به فرهنگ ایرانی و اسلامی دوری نمایند و از لحاظ فکری به سمت غرب تمایل پیدا کنند.

,

از همین رو برای جلوگیری از تهاجم فرهنگی، مسئولین باید هرچه بیشتر در محیا کردن شرایط معرفی و فروش لوازم تحریر مطابق با فرهنگ اسلامی-ایرانی اقدام کنند و این اقدام اساسی را به بهانه تحریم ها به تعویق نیندازند! و دلسوزانه نسبت به تبعاد آن واکنش نشان دهد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه