معاون پژوهش و تحقیقات آموزش و پرورش بروجرد:
دو طرح پروژه جابربن حیان از بروجرد به مسابقات کشوری راه یافتند
معاون پژوهش و تحقیقات آموزش و پرورش بروجرد گفت: از 12 طرح یافته بروجرد به مرحله استانی ، دو طرح پروژه جابربن حیان به مسابقات کشوری راه یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد "فیروز آزادی" افزود: در برگزاری مسابقات جابربن حیان در شهرستان بروجرد 45 طرح انتخاب شدند که از این تعداد 12 طرح پروژه جابربن حیان و دو طرح فرهنگی و علمی به مرحله استانی این جشنواره راه یافتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,
وی بیان کرد: از طرح های راه یافته دو طرح "مبینا قوامیان با پروژه ساخت بیو گاز از دبستا ن فرهنگیان دختر" و "امیررضا امیری با پروژه تاثیر مغناطیس بر رشد گیاه عدس " موفق به راهیابی به مرحله کشوری این جشنواره شدند.
به گفته وی جشنواره جابربن حیان ویژه مقطع ابتدایی است که دانش اموزان بروجرد هر ساله در این جشنواره موفقیت های زیادی را کسب کرده اند.
,
,
آزادی افزود: سال گذشته دو دانش آموز بروجردی مقام های دوم و سوم این مسابقات را در کشور از آن خود کردند.
وی بیان کرد: بسیاری از دانش آموزان دارای استعدادهای ویژه ای هستند که باید برای شکوفایی و بروز این استعدادها برنامه ریزی کرد.
,
,
معاون پژوهش و تحقیقات آموزش و پرورش بروجرد تصریح کرد: در برخی از موارد عللی سبب می شوند تا دانش اموزان نتوانند در این مسابقات و جشنواره ها شرکت کنند که مدارس کم برخوردار شهر در اجرای برخی از چنین برنامه هایی ضعیف تر هستند و نمی توانند این برنامه ها را اجرا نمایند.
,
به گفته وی البته در مدارس برخوردار نیز به دلیل تراکم بالای دانش آموزان در کلاس های درسی ممکن است امکان ایجاد و اجرای این برنامه ها کم شود.
وی بیان کرد:باید تلاش کرد تا دانش آموزان در کنار فراگیری دروس آموزشی، استعدادهای خود را شناسایی و برای تقویت آنها تلاش کنند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه