رئیس راه و شهرسازی گچساران خبرداد؛

عملیات ترمیم و بهسازی جاده بی‌بی حکیمه(س) گچساران

عملیات ترمیم و بهسازی جاده بی‌بی حکیمه(س) گچساران
رئیس راه و شهرسازی گچساران گفت: عملیات اجرایی بهسازی و ترمیم جاده حرم مطهر امامزاده بی‌بی حکیمه (س) در 2ماهه اخیر آغاز شده و این پروژه در حال اجرا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،جعفر برکتی رئیس راه و شهرسازی گچساران صبح امروز در گفت‌وگو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،در خصوص ترمیم و بهسازی جاده حرم بی بی حکیمه (س)این شهرستان ،گفت:عملیات اجرایی بهسازی و ترمیم جاده حرم مطهر بی‌بی حکیمه خاتون(س) در دو ماهه اخیر آغاز شده و اکنون این پروژه در حال اجرا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آفتاب جنوب,

 

,

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه ترمیم و بهسازی جاده حرم بی بی حکیمه(س) در چند فاز پیش‌بینی شده است،افزود: درحال حاضرعملیات اجرایی فاز نخست این پروژه به میزان 10 کیلومتر از گچساران تا روستای آب شیرین این شهرستان در دست اجرا است.

,

 

,

برکتی با بیان اینکه میزان اعتبار پیش‌بینی شده برای اجرای فاز نخست بهسازی و ترمیم این جاده بیش از 50 میلیارد ریال است،تصریح کرد:با توجه به اینکه جاده حرم مطهر بی بی حکیمه (س)از وضعیت مناسبی برخوردار نبوده، بهسازی آن در اولویت کاری امسال راه و شهرسازی گچساران قرار گرفت.

,

 

,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه