به مناسبت هفته دولت صورت گرفت؛
سرکشی و دیدار مسئولین با خانواده تحت حمایت کمیته امداد قصرشیرین
به مناسبت هفته دولت جمعی از مسئولین قصرشیرین با عنوان طرح شهید رجایی از خانواده های روستایی تحت حمایت کمیته امداد شهرستان سرکشی و دیدار کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محسن رخصی در گفتگو با الوند خبر اظهار داشت: سرکشی و دیدار با خانوادهای ایتام و نیازمندان از برنامه های کاری این نهاد است و مشکلات نیازمندان از نزدیک بررسی و برای رفع مشکلات آنها تلاش خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, الوند خبر,,
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) قصرشیرین افزود: این خانواده ها در طول سال از خدمات متعدد کمیته امداد از قبیل کمک معیشت، خدمات عمرانی، اشتغال و فرهنگی بهره مند می شوند.
,,
وی با بیان اینکه 139 خانوار قصرشیرین مشمول طرح شهید رجایی هستند، افزود: هدف از این بازدیدها گرامیداشت یاد و خاطره شهید رجایی و تفقد و دلجویی از خانواده های مشمول طرح که افراد سالمند و از کار افتاده و بیمار تحت حمایت این نهاد در راستای مرتفع ساختن مشکلات آنان است.
,,
وی افزود: خدمت به محرومین از بهترین و نیکوترین اعمال است که اجر معنوی به همراه خواهد داشت.
,,
وی همچنین افزود: در این دیدار بسته های غذایی و بهداشتی به ارزش دو میلیون و 900 هزار ریال نیز از سوی کمیته امداد ببه این خانواده ها اهدا شد.
,, , , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ]
ارسال دیدگاه