اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

درخواست میلیونی از تیم ملی!

درخواست میلیونی از تیم ملی!
درخواست مالی مسئولان ورزشگاه دستگردی از فدراسیون فوتبال، باعث شد تا تیم ملی نتواند تمرینات خود را در این ورزشگاه پیگیری کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا در حالی که تیم ملی ایران تمرینات خود را از ابتدای سال جاری در ورزشگاه دستگردی واقع در شهرک اکباتان دنبال می‌کرد و امکانات خوب این ورزشگاه نیز موجبات رضایت کادرفنی تیم ملی و بازیکنان را فراهم آورده بود، این انتظار می‌رفت تا آماده‌سازی کامل زمین کمپ تیم‌های ملی، این تیم همچنان تمرینات خود را در دستگردی دنبال کند که با آغاز دور جدید تمرینات تیم ملی برای برگزاری دیدار مقابل گوام و هند از هفته‌های سوم و چهارم مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه این امر هرگز محقق نشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

تا پیش از این برخی‌ها دلیل عدم استفاده از زمین دستگردی توسط تیم ملی در دور جدید تمرینات را برگزاری دیدارهای سایپا در لیگ برتر و همچنین در اختیار قرارداد این ورزشگاه برای انجام دیدارهای عراق در مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه عنوان کردند، اما این همه ماجرا نبود.

,

,

, ,

تمرین تیم ملی در ورزشگاه دستگردی

,

ورزشگاه دستگردی برای هر جلسه تمرینی شاگردان کی‌روش از فدراسیون فوتبال درخواست 15 میلیون تومان را کرده بود که در صورت برگزاری 10 جلسه تمرینی قبل از دیدار با گوام و هند، هزینه‌ای حدود 150 میلیون تومان روی دست فدراسیون فوتبال می‌ماند که در نهایت فدراسیون ترجیح داد به جای این هزینه، تمرینات تیم ملی را به کمپ تیم‌‌های ملی با شرایط چمنی بسیار بد منتقل کند.

,

**شرایط کمپ افتضاح است!

,

این روزها خبرنگارانی که برای پوشش اخبار تیم ملی به کمپ تیم‌های ملی می‌روند با شرایط بسیار بدی مواجه می‌شوند؛ از صندلی‌های خاکی و کثیف گرفته تا چمنی که فقط در ظاهر زیباست و حتی بدون جایگاهی مناسب برای خبرنگاران برای پوشش خبری و تصویری تمرینات.

,

در زمین چمن کمپ به جای رویش چمن، انواع و اقسام گل‌‌ها و گیاهان دیده می‌شود و جالب اینکه همین چمن خراب هم از نظر کوتاهی و بلندی، یکدست نیست.

,

در کمپ همچنین خبری از اینترنت هم نیست، ضمن اینکه به تازگی موبایل‌ها نیز برای آنتن‌دهی با مشکل مواجه هستند.

,

,

, ,

تمرین تیم ملی در کمپ تیم ملی

,

با این شرایط چطور فدراسیون فوتبال به جای هزینه کردن برای تمرینات تیم ملی در ورزشگاهی با امکانات بالا، کمپی را در نظر گرفته‌اند که از هیچ لحاظ از استانداردهای اولیه نیز برخوردار نیست، جای سؤال و تعجب دارد، هرچند که در گذشته نیز از این دست اقدمات بحث برانگیز در فدراسیون فوتبال کم رخ نداده است.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه