منتظری : می خواهم جدا شوم!
پژمان منتظری برای چندمین بار در طول این فصل ساز جدایی را کوک کرده است. بازیکن شماره ی 33 آبی پوشان به یک پیشنهاد مالی خوب از سوی تیم های عربی مواجه شده است و عزم خود را برای ترک استقلال جزم کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامنتظری که روز گذشته در قم از خودش نمایش خوبی به اجرا گذاشت و گل دوم تیمش را نیز به ثمر رساند پس از بازی به قلعه نویی می گوید که قصد ترک استقلال را دارد و با پیشنهاد خوبی از کشورهای عربی مواجه شده است.
البته سرمربی آبی پوشان هنوز پاسخی به یکی از اصلی ترین مهره های تیمش نداده است و قرار است آبی پوشان جلسه ای برگزار کنند تا تکلیف منتظری مشخص شود.
منتظری در ابتدای فصل هم با پیشنهادات خوبی روبرو بود اما تا نیم فصل با استقلال تمدید کرد و حالا به نظر تصمیمش بر جدایی جدی تر شده است.
,
,
انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه