رئیس مهندسی و ساختمان نفت و گاز گچساران خبر داد؛
ساماندهی، محور مشترک تاسیسات پازنان و گوره درگچساران
رئیس مهندسی و ساختمان نفت و گاز گچساران از اتمام مرمت و روکش محور مواصلاتی تاسیسات پازنان و گوره این شهرستان خبر داد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،بیژن محمودیان رئیس امور مهندسی و ساختمان شرکت نفت و گاز گچساران صبح امروز در گفت و گو با پایگاه خبری تحلیلی آفتاب جنوب،گفت:مرمت و ترمیم روکش آسفالت محور مشترک تاسیسات پازنان و گوره با هزینهای بالغ بر یک میلیارد و 300 میلیون تومان صورت پذیرفت .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب جنوب,,
وی افزود : در راستای ساماندهی این محورها ، مرمت و روکش 6 کیلومتر آسفالت ، خطکشی جاده به طول 17 کیلومتر و 200 متر نصب گاردریل از جمله اقدامات صورت گرفته در محور مشترک تاسیسات پازنان وگوره است.
,,
محمودیان اظهار کرد: در محور پازنان ، از سه راه پازنان تا تاسیسات پازنان به سمت سردشت زیدون نیز ترمیم و روکش آسفالت با هزینهای بالغ بر 400 میلیون تومان به اتمام رسید.
,,
وی با بیان اینکه جاده گچساران به سمت پازنان یکی از مسیرهای مواصلاتی مهم و استراتژیک است افزود: از آنجایی که گستره شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران در 4 استان قرار دارد این خدمات جهت تقویت و بهسازی محورهای مواصلاتی استانهای کهگیلویه و بویراحمد ، خوزستان و بوشهر ارائه شده است.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه